Άννα του GNTM: «Μπροστά μου η Μαρία δεν έβγαζε την κακία που βλέπατε στις δηλώσεις της» – Τι απάντησε στους haters (video)

Must Read

Αυτή τη φορά δεν υπήρχε στη μέση κάποιο… ακατάλληλο t-shirt, οπότε η Άννα Χατζή εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τα πάντα όλα!

Πιο συγκεκριμένα, η -ίσως- πιο μισητή από τις «θρυλικές» FF, με βάση τα tweets των fans του GNTM, αναφέρθηκε στο πρώτο σοκ της αποχώρησής της από το reality μοντέλων, στην εμπειρία της μέσα στον διαγωνισμό και τις σχέσεις της με τις συμπαίκτριές της και φυσικά, δεν παρέλειψε να κάνει την πρόβλεψή της για τη φετινή νικήτρια.

Η 19χρονη Άννα, που «έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό», μιλώντας για τις συμπαίκτριές της, τόνισε ότι μόνο με την Κάτια έκανε παρέα, αλλά τον τελευταίο καιρό είχε έρθει κοντά και με την Κέισι γιατί τη συμπαθούσε, τη θεωρούσε ειλικρινές άτομο και σωστή, όσον αφορά στο παιχνίδι.

ΑΝΝΑ GNTM

Για τις σχέσεις της με τη Μαρία, ωστόσο, ανέφερε πως ήταν οι τυπικές που μπορούσαν να έχουν, ένεκα της πολύμηνης συμβίωσής τους στο σπίτι του διαγωνισμού, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν μετάνιωσε για τα όσα της είπε στο παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια».

«Εγώ ό,τι ήταν να πω, το έλεγα και μπροστά στις κάμερες και από πίσω. Η Μαρία μπροστά μου δεν έλεγε τίποτα. Μόνο στις δηλώσεις της τα έλεγε. Η Μαρία δεν είναι κακό παιδί, αλλά μπροστά μου δεν έβγαζε ποτέ αυτή την κακία που είδα μετά ότι έβγαζε στις δηλώσεις της», είπε χαρακτηριστικά η Άννα.

ΑΝΝΑ GNTM

Νικήτρια στο φετινό Greece’s Next Top Model, εξάλλου, η Άννα πιστεύει ότι θα είναι η Κάτια, όχι μόνο γιατί είναι φίλη της, αλλά και επειδή «έχει εξελιχθεί σε high fashion model».

Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις της Άννας Χατζή στο μαγκαζίνο του STAR:

To insta story-απάντηση της Άννας στους haters

Η πρώην, πια, παίκτρια του GNTM, ένεκα του γεγονότος ότι ήταν μία από τις πολυσυζητημένες FF, δέχτηκε επί σειρά μηνών δεκάδες υβριστικά μηνύματα μέσω των social media.

ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗ ΒΡΙΣΙΔΙΑ

Και τώρα που προβλήθηκε το επεισόδιο της –πολυαναμενόμενης για πάρα πολύ κόσμο- αποχώρησής της, αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση, με ένα… πολλά υποσχόμενο insta story στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram:

«Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη. Δεν θα αντιδράσω ποτέ στις επιθέσεις. Μόνο πιο δυνατή μπορεί να με κάνουν. Αλλά θα φροντίσω ο κόσμος να μάθει ποιοι είστε όλοι εσείς που νομίζετε ότι τα λόγια σας θα μείνουν στο σκοτάδι των DM. Τo μόνο που χρειάζονται άνθρωποι σαν κι εσάς για να πάρουν δύναμη είναι να ζήσουν στη σκιά και την ανωνυμία. Πάρτε λοιπόν λίγη από τη δημοσιότητά μου για να μάθουν όσοι σας σέβονται ποιοι πραγματικά είστε. Έπεσαν οι μάσκες».

ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ

Ας κάνουμε ένα μίνι φωτογραφικό recap της πορείας της Άννας στο GNTM2:

ΑΝΝΑ GNTM ΑΝΝΑ GNTM ΑΝΝΑ GNTM ΑΝΝΑ GNTM ΑΝΝΑ GNTM

Δείτε επίσης: GNTM: Ο «θυμός» μετατράπηκε σε… κλάμα για την Άννα, που χάνει το ταξίδι στο Μιλάνο! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This