Γέννησε η Ελισάβετ Σπανού: Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό – «Τα καταφέραμε κορίτσι μου!»

Must Read

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η Ελισάβετ Σπανού που έφερε σήμερα στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η γνωστή τραγουδίστρια ευχαρίστησε όσους στάθηκαν δίπλα της και τους γιατρούς της ενώ έγραψε συγκινημένη: «Τα καταφέραμε κορίτσι μου».

Η Ελισάβετ Σπανού σημείωσε ότι είχε δίπλα της μια «μεγάλη αγκαλιά» και ότι «υπήρχε ένα ‘πλέγμα’ προστασίας, αγάπης και υποστήριξης όλο αυτόν τον καιρό» για την ίδια και το μωρό της.

Υπενθυμίζεται ότι, η γνωστή τραγουδίστρια χώρισε με τον μπαμπά του παιδιού της από τους πρώτους κιόλας μήνες της εγκυμοσύνης της: «Οι πρώτοι 3 μήνες ήταν περίεργοι γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει, γενικά δεν είχα πράγματα που κινδυνέψαμε εγώ και η μικρή. Ήταν ξαφνική η εγκυμοσύνη, συνέπεσε με το ότι αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί με τον μπαμπά της, ήμασταν κάποια χρόνια μαζί! Για να λυθούν και τα μυστήρια, ο άνθρωπος δεν ζει στην Αθήνα, ζει και εργάζεται εκτός, είμαστε οι γονείς της μικρής πάντα θα είμαστε». Μάλιστα,  είχε αποκαλύψει ότι φοβήθηκε τους πρώτους μήνες καθώς είχε ήδη δύο αποβολές, γεγονός ιδιαίτερα ψυχοφθόρο για την ίδια . «Έλεγα ‘Θεέ μου να μην το ξαναπεράσω αυτό» ανέφερε στη συνέντευξή της.




Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η τραγουδίστρια κρατάει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της, ανακουφισμένη που όλα πήγαν καλά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This