H Cara Delevingne γιορτάζει με τη σύντροφό της στη μπανιέρα

Must Read

Μια φωτογραφία από μια πολύ προσωπική τους στιγμή, η οποία προκάλεσε καταιγισμό σχολίων, ανέβασε η Cara Delevingne για τα γενέθλια της συντρόφου της, Ashley Benson .  Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες που απεικονίζουν τρυφερές στιγμές της σχέσης της -που μετρά 19 μήνες- με την ηθοποιό, μεταξύ των οποίων και μία που τις δείχνει να φιλιούνται γυμνές μες στην μπανιέρα.

Στο συνοδευτικό κείμενο η 27χρονη Cara  περιγράφει την Ashley ως «αδελφή ψυχή» της, καθώς της επιτρέπει να είναι ο εαυτός της. «Είναι τόσο πολλά αυτά που θα μπορούσα να πω, αλλά αυτό που αγαπώ και λατρεύω σ’ εμάς είναι ότι δεν χρειάζεται, επειδή ΞΕΡΕΙΣ, και αυτό είναι που έχει σημασία. […] Με αφήνεις να είμαι ανόητη, με αφήνεις να είμαι άγρια, με κρατάς ελεύθερη, ασφαλή και περίεργη. Νιώθω σαν να σε ξέρω όλη μου τη ζωή και είμαι τόσο υπερήφανη που σε βλέπω να γίνεσαι η γυναίκα που πάντα ονειρευόσουν να γίνεις» έγραψε χαρακτηριστικά.

Στην ηθοποιό ευχήθηκαν και πολλές φίλες και συνάδελφοί της, μεταξύ των οποίων και οι αδελφές Ολσεν, οι οποίες, μάλιστα, το έκαναν με βιντεάκι.

Δείτε επίσης: Βίκυ Καγιά και Δημήτρης Σκουλός εξηγούν τι έγινε με την ψηφοφορία του GNTM και το σύστημα που «έπεσε» (video)

https://www.instagram.com/p/B6N1Q4TlZjK/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This