4-8-2020

Βάσω Γουλιελμάκη: Το «καίγομαι, καίγομαι» μπήκε μετά γιατί η σκηνή γυριζόταν σε τράπεζα με κόσμο (video)

Η Βάσω Γουλιελμάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παράσταση «Σπασμένο Γυαλί» που θα ανέβει σύντομα στο θέατρο Πόλη ενώ ταυτόχρονα την βλέπουμε και στη σειρά «θα γίνει της πολυκατοικίας». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για την περίοδο που διανύει στην προσωπική και την επαγγελματική της πορεία.

Η ηθοποιός που απόκτησε μια κόρη στον γάμο της με τον Σωκράτη Αλαφούζο, εξηγεί ότι έχουν πολύ καλές σχέσεις αλλά δεν της αρέσει καθόλου να προβάλλεται στα media η προσωπική της ζωή και ότι αναγκάστηκε να παραδεχτεί το νέο της δεσμό.

Η κ. Γουλιελμάκη ευχαρίστησε τους γείτονες της που την έχουν βοηθήσει πολλές φορές με την κόρη της καθώς την έπαιρναν από τα μαθήματα και την πρόσεχαν, αφού εκείνη εργαζόταν πολλές ώρες.

Η δημοφιλής ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ότι σε μια από τις πιο διάσημες σκηνή της στην ταινία «Safe Sex», η φωνή της μπήκε αργότερα στο στούντιο, αφού τα γυρίσματα γίνονταν σε τράπεζα όπου εργαζόταν κόσμος και η παραγωγή ανησύχησε μήπως τους παρεξηγήσουν…

Δείτε την σκηνή που άφησε ιστορία:

Δείτε επίσης: Η πικρία της Σοφίας Αρχοντή (Μπουλίτσα) για το Καφέ της Χαράς και τον Χάρη Ρώμα (video)

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ