Γαλαζοαίματοι και stars του Χόλιγουντ στον γάμο του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα

Must Read

Γαλαζοαίματοι, σταρ του Χόλιγουντ, βαθύπλουτοι καθώς και η «πρώτη κόρη» των ΗΠΑ έδωσαν το «παρών» στον λαμπερό γάμο του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα στο Σεν Μόριτς της Ελβετίας, στον οποίο περίσσευε η χλιδή.

Την Παρασκευή, μία ημέρα νωρίτερα απ’ ό,τι πιστευόταν, ο Ελληνας δισεκατομμυριούχος και η πρώην σύζυγος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου για δεύτερη φορά, μετά τον πολιτικό γάμο τους στο Παρίσι τον Οκτώβριο. Το πεντάστερο ξενοδοχείο «Kulm» όπου φιλοξενήθηκε το γαμήλιο πάρτι ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου και είχε στολιστεί με λιλά και ροζ λουλούδια, σύμφωνα με την «Daily Mail», η οποία εκτιμά ότι ο γάμος κόστισε συνολικά 5.800.000 ευρώ.

Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος

Η νύφη εμφανίστηκε με ένα λιτό, λευκό νυφικό, που οι πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας αναφέρουν ότι είναι του οίκου Valentino, ενώ ο γαμπρός επέλεξε μπλε κοστούμι και παπιγιόν. Μετά τον γάμο οι διάσημοι καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι πρωίας, ενώ τα πάρτι συνεχίστηκαν τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Η Κέιτ Χάντσον ανάμεσα στις Στέλλα Μακάρτνεϊ (αριστερά) και Γκούτσι Γουέστμαν

Ο αρραβωνιαστικός

Ανάμεσα στους περίπου 300 «λαμπερούς» φίλους του ζευγαριού που έδωσαν το «παρών» στον γάμο ήταν ο πρίγκιπας Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και την κόρη τους Ολυμπία, η Βρετανίδα πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον αρραβωνιαστικό της Εντοάρντο Μότζι, η πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο και η Σαρλότ Καζιράγκι με τον Πιερ Καζιράγκι του Μονακό.

Από αριστερά: Πρίγκιπας Παύλος, πρίγκιπισσα Εκατερίνα, Μαρία Ολυμπία, πρίγκιπας Ερνέστος Αύγουστος του Ανόβερο και Μαρί Σαντάλ

Σύμφωνα με την «Daily Mail» ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Ορλάντο Μπλουμ και η Γκουίνεθ Πάλτροου. Η κόρη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα Τραμπ, φέρεται ότι παρευρέθηκε με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ και με τον αδερφό του Κούσνερ, Τζόσουα, και τη σύζυγό του, μοντέλο Κάρλι Κλος. Παρόντες ήταν επίσης η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η σχεδιάστρια Στέλλα Μακάρτνεϊ, η Σάρα με την Εριν Φόστερ, η Γκέιλ Κινγκ, και το μοντέλο Κέλι Σόγιερ. Καλεσμένοι φέρεται ότι ήταν και ο μεγιστάνας του πετρελαίου Μάικ Χες, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Τζένιφερ Μέγιερ και ο έμπορος τέχνης Βίτο Σκνάμπελ.

Εκθαμβωτική Ευγενία για χάρη του αδελφού της

Τις εντυπώσεις έκλεψε στη γαμήλια τελετή με το εκθαμβωτικό φόρεμα που επέλεξε η αδερφή του γαμπρού Ευγενία Νιάρχου. Φόρεσε μπλε τουαλέτα, που ήταν καλυμμένη με παγέτες και μανίκια τριών τετάρτων.

Οι λεπτές κόκκινες τιράντες του φορέματος αλλά και η ζώνη του, που ήταν στολισμένα με ροζ και κόκκινα άνθη, έδωσαν μια πινελιά ξεγνοιασιάς στην εμφάνισή της.
Παρόμοια άνθη κρατούσαν τα μαλλιά της δεμένα κότσο, ενώ στα χέρια της η Ευγενία Νιάρχου είχε ένα κόκκινο τσαντάκι που έμοιαζε με πουγκί και ήταν φτιαγμένο από βελούδο.

Ο Ορλάντο Μπλουμ

Χλιδή και στο μενού με χαβιάρι και σαμπάνιες

«Βασιλικό» ήταν το μενού στο δείπνο που προσέφερε το νιόπαντρο ζευγάρι στους καλεσμένους του μετά τη γαμήλια τελετή. Σύμφωνα με πληροφορίες πηγής κοντά στον Σταύρο Νιάρχο και στην Ντάσα Ζούκοβα, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, υπήρχε «άφθονο χαβιάρι και σαμπάνια». Όσον αφορά τα υπόλοιπα πιάτα που σερβιρίστηκαν σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Kulm», όπως είπε χαρακτηριστικά, ήταν όλα «καλά και άκρως γευστικά». Μάλιστα η πηγή της «Daily Mail» αποκάλυψε ότι δίπλα από τον χώρο του δείπνου υπήρχε ντισκοτέκ, η οποία ήταν «συνεχώς ανοιχτή» για τους καλεσμένους του γάμου που μετά το φαγητό επιθυμούσαν να χορέψουν, καθώς το νιόπαντρο ζευγάρι είχε κάνει ειδική κράτηση.

Δείτε επίσης: Τρυφερά ενσταντανέ Τζένιφερ Άνιστον – Μπραντ Πιτ μετά τη βράβευσή τους στα SAG Awards (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This