Ο Κώστας Αρμενόπουλος μιλά για το «ταξίδι» του από την κατάθλιψη, στην επιτυχία μετά τον χαμό της μητέρας του (video)

Must Read

Το τελευταίο τραγούδι του, με τίτλο «Δεν θα υπάρχω», μετράει 1.800.000 προβολές στο YouTube μέσα σε δύο μήνες. Ο Κώστας Αρμενόπουλος πριν από τέσσερα χρόνια δεν μπορούσε καν να φανταστεί τη μεγάλη επιτυχία που θα γνώριζε ως τραγουδιστής.
Φωτογράφος ήταν το επάγγελμά του, τουλάχιστον μέχρι τα 35 του χρόνια. Ένα αναπάντεχο γεγονός, ωστόσο, θα αλλάξει όλη του τη ζωή. Ξαφνικά, η μητέρα του πεθαίνει. Ο ίδιος πέφτει σε κατάθλιψη και κλείνεται στον εαυτό του. Οι καλύτεροί του φίλοι και η κοπέλα του τον εγκαταλείπουν. Ο ίδιος μιλά στην εφημερίδα «Espresso» και στον Βαγγέλη Καράλη.

«Δεν μπορούμε να σε στηρίξουμε, μας κούρασε η κατάθλιψή σου» του λένε, και ο Κώστας βρίσκει παρηγοριά σε μια ξεχασμένη κιθάρα. Αρχίζει να μαθαίνει μόνος του μουσική από το διαδίκτυο, βρίσκει ξανά σιγά σιγά τον εαυτό του και γράφει το πρώτο του τραγούδι, αφιερωμένο στη μητέρα του. Το «ταξίδι» μόλις είχε ξεκινήσει για τον Κώστα Αρμενόπουλο.

«Διαφυγή»

«Η μουσική για εμένα ξεκίνησε με άσχημο τρόπο, καθώς αποτέλεσε διαφυγή από την κατάθλιψή μου και ήταν η μόνη μου συντροφιά, διότι οι φίλοι μου και η κοπέλα μου με παράτησαν. Δεν μπορούσαν να με στηρίξουν άλλο, μου έλεγαν. Αυτό το γεγονός ήταν για εμένα καθοριστικό. Ή θα βυθιζόμουν για πάντα στην κατάθλιψή μου ή θα προχωρούσα. Δεν ήξερα καν πώς να πιάνω την κιθάρα, έμαθα νότες από το ίντερνετ και δειλά δειλά άρχισα να γράφω και να συνθέτω. Είχα βρει κάτι πολύ όμορφο και δημιουργικό. Η μουσική μού έσωσε τη ζωή εξομολογείται στην «Espresso».

Ο Κώστας έγραψε μαζί με την αδελφή του το πρώτο του τραγούδι, αφιερωμένο στη μητέρα του, με τίτλο «Για λίγο να σε δω». Αποφάσισε με δισταγμό να το ανεβάσει στο YouTube και τότε είδε κάτι πρωτόγνωρο: Χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και τα fan clubs του Παντελή Παντελίδη άρχισαν να τον ακολουθούν, βρίσκοντας στον Κώστα μια αγνή και αθώα φωνή και παρουσία.

«Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ούτε στα τρελά μου όνειρα αυτό που συνέβη. Δημοσιοποίησα το τραγούδι μου έπειτα από προτροπή της αδελφής μου. Δεν ήθελα, ντρεπόμουν. Έλαβα αναπάντεχη αγάπη από χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου. Πού να φανταζόμουν ότι θα έφταναν τα τραγούδια μου να έχουν 1.800.000 προβολές στο ΥouTube; Θυμάμαι, στο πρώτο μου live, μια μάνατζερ που μου είχε πει ”δεν θα μιλάς σε κανέναν από το κοινό”. Με το που μπήκα μέσα στο μαγαζί, όμως, τους αγκάλιασα και τους φίλησα όλους. Δεν βλέπω τους fans μου ως θαυμαστές, αλλά ως φίλους μου. Αυτούς που έχασα μετά τον θάνατο της μητέρας μου. Έτσι γνωρίστηκα και με τον Διονύση Δηλέ, ως fan στο διαδίκτυο, που έγινε συνεργάτης και στιχουργός μου» μας αναφέρει συγκινημένος.

Ο Κώστας Αρμενόπουλος έχει μία δισκογραφική δουλειά και έχει κυκλοφορήσει 16 τραγούδια. Εμφανίζεται στο Hollywood live stage στην Αθήνα και σε μουσικές σκηνές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χαλκίδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This