Κατερίνα Στικούδη και Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα στις εκπομπές τους

Must Read

Οι δύο παρουσιάστριες συνέπεσαν στιλιστικά στις εκπομπές τους, επιλέγοντας να φορέσουν το ίδιο tres chic λευκό σύνολο, ποζάροντας μάλιστα με χαμόγελα και περίσσια φινέτσα στις σελίδες τους στο Instagram.

Την πρωτιά, βέβαια, είχε η «ωραία» Ελένη! Η οικοδέσποινα του Alpha εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες στη μεσημεριανή της εκπομπή φορώντας το two pieces μίνι φόρεμα με τις μαύρες λεπτομέρειες, το οποίο συνδύασε με nude πέδιλα με γούνινες λεπτομέρειες, σε αντίθεση με την Κατερίνα Στικούδη.

Το επιτελείο της νεαρής παρουσιάστριας στο ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» επέλεξε μαύρα ψηλοτάκουνα σανδάλια με μπαρέτα, προκειμένου να αναδείξει τη χρωματική αντίθεση με το υπέροχο outfit.

Με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, προκειμένου να αναδεικνύονται οι υπέροχες λεπτομέρειες και το βολάν στο πάνω μέρος του ντεπιές, η Κατερίνα Στικούδη έδωσε έναν διαφορετικό, πιο κοριτσίστικο «αέρα» στο κομψό κομμάτι, που ταιριάζει τελικά σε όλες τις ηλικίες!

Δείτε επίσης: Του… αιδοίου το πανηγύρι με αυτοσχέδια στιχάκια του Σταμάτη Κραουνάκη (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This