Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δείχνει την κοιλιά της ως απάντηση στις φήμες για εγκυμοσύνη (video)

Must Read

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πιάστηκε «στα πράσα» να αναχωρεί από το Ελ. Βενιζέλος για Νέα Υόρκη. Οι κάμερες του «Πρωινού» φυσικά ήταν εκεί, και το αγαπημένο μοντέλο που μπήκε στην καθημερινότητά μας ως κριτής του GNTM, μίλησε για τον προορισμό της και έδωσε απάντηση στις φήμες για εγκυμοσύνη.

Πρόσφατα, το εντυπωσιακό μοντέλο γιόρτασε τα γενέθλιά του δημοσιεύοντας για πρώτη φορά κοινές φωτογραφίες με τον σύντροφό της Snik, και οι τα σενάρια που τους θέλουν να γίνονται γονείς, οργίασαν ξανά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που ταξιδεύει για την εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη, μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου αν είναι τελικά εγκυμονούσα, εκείνη ξεκούμπωσε το παλτό της λέγοντας :«Μια κοπέλα σαν εμένα που θεωρείται πέντε μηνών έγκυος, είναι λίγο δύσκολο» απάντησε το μοντέλο και «γείωσε» όσους την θέλουν να γίνεται σύντομα μητέρα…

Δείτε επίσης: Δωροθέα Μερκούρη: Μέσα από τα social media δείχνεις πραγματικά ποιος είσαι (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This