Τα φιλιά του Μιχάλη Μουρούτσου μπροστά στα μάτια της Λάουρα Νάργες

Must Read

Ο Μιχάλης Μουρούτσος φιλιόταν παθιασμένα με τη νέα του σύντροφο και η πρώην του Λάουρα Νάργες κοιτούσε! Τετ α τετ για γερά νεύρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο για το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz, τον «χρυσό» ολυμπιονίκη και τη γνωστή παρουσιάστρια, που βρέθηκε στο ίδιο μαγαζί την ίδια ημέρα και ώρα!

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί η αναπάντεχη και συνάμα ανατριχιαστική συνάντηση των δύο πρώην εραστών, αφού συχνάζουν στα ίδια κοσμικά κέντρα διασκέδασης με τους παπαράτσι stand by για το επόμενο αποκλειστικό.

Η… διασταύρωση του ερωτευμένου Μιχάλη Μουρούτσου και της ελεύθερης Λάουρας Νάργες έγινε πριν από λίγα βράδια στο Box, με τον αθλητή του τάε κβον ντο σε love mood με τη νέα του κοπέλα, τη χορεύτρια Μαρία Δελόγκα. Το ζευγάρι όλο το βράδυ αντάλλασσε φιλιά πάθους και τρυφερές αγκαλιές αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων γύρω του. Ακόμα και της πρώην «survivor» που βρισκόταν σχεδόν απέναντί του μένοντας… παγοκολόνα από το θέαμα.

Όσο κι αν η παρουσιάστρια προσπαθούσε να αποσπάσει το βλέμμα της παίζοντας με το κινητό της, οι ματιές της συχνά «σκάναραν» στην άλλη πλευρά τον πρώην σύντροφό της με την εντυπωσιακή συνοδό του. Κανείς από τους δύο δεν είχε διάθεση ούτε καν έκανε την κίνηση να ανταλλάξουν έστω ένα φιλικό νεύμα, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η σχέση μεταξύ τους παραμένει έκρυθμη δύο χρόνια μετά τον οριστικό χωρισμό τους, όπως δείχνουν οι αποκλειστικές φωτογραφίας του YouWeekly.

Δείτε επίσης: Το παρόν στην πρεμιέρα του Τόλη Βοσκόπουλου έδωσαν οι δύο εντυπωσιακές γυναίκες της ζωής του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This