Αθόρυβος χωρισμός για την Άριελ Κωνσταντινίδη με τον Τάκη Μαργαρίτη

Must Read

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα καλλιτεχνικά στέκια η είδηση ότι η Άριελ Κωνσταντινίδη χώρισε από τον σύζυγό της Τάκη Μαργαρίτη έπειτα από πέντε χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση των δίδυμων γιων τους Δαναού και Φοίβου.

Μπορεί η γνωστή ηθοποιός να είχε δηλώσει σε συνέντευξή της τον περασμένο Αύγουστο ότι η ίδια και ο άντρας της έκαναν σκέψεις ν’ αποκτήσουν ακόμη ένα παιδάκι, τούτη τη φορά με τη μέθοδο της υιοθεσίας, ωστόσο φαίνεται ότι τρεις μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο, πήραν από κοινού την απόφαση να κινήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου τους.

Μάλιστα, όσο αθόρυβα παντρεύτηκε η γλυκιά ηθοποιός τον γοητευτικό επιχειρηματία, άλλο τόσο αθόρυβα χώρισε μαζί του. Απόδειξη; Δεν το έμαθε κανείς για περίπου τρεις μήνες.

Καλές σχέσεις

Σύμφωνα με τη «Real Life», που αποκάλυψε την είδηση του διαζυγίου τους, το τέλος του γάμου της Αριελ και του Τάκη ήταν «βελούδινο», με τους δυο τους να διατηρούν καλές σχέσεις και την ηθοποιό να μένει πλέον με τους γιους τους σε άλλο σπίτι, κοντά σε αυτό που έμεναν όλοι μαζί στην Αγία Παρασκευή.

Να θυμίσουμε ότι προτού γίνουν ανδρόγυνο η Κωνσταντινίδη και ο Μαργαρίτης έκαναν πολλά χρόνια παρέα ως στενοί φίλοι. Μάλιστα, όσοι τους ζούσαν από κοντά έκαναν λόγο για ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι, που λαχταρούσε να αποκτήσει παιδιά. Αυτό συνέβη τον Μάρτιο του 2017, όταν ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμά τους, ο Δαναός και ο Φοίβος, που άλλαξαν τη ζωή τους.

Δείτε επίσης: Η Μαρία Μαρκέζη μίλησε για τα παιδικά χρόνια της κόρης της, Κιάρα Μαρκέζη (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This