«Λαχτάρισε» η Μαρία Λουίζα Βούρου με τον μικρό Ιάσονα ο οποίος παρουσίασε αδιαθεσία και νοσηλεύεται

Must Read

Ο Μάρτιος δεν μπήκε καλά για τη Μαρία Λουίζα Βούρου, τον Γιάννη Παπαγεωργίου και την οικογένειά τους. Αντί για κούλουμα και πικνίκ με χαρταετό, το ζευγάρι βρέθηκε στο νοσοκομείο με το παιδί του. Το γεγονός αποκάλυψε η ίδια, εξηγώντας μάλιστα και τον λόγο: ο μικρός τους γιος, ο Ιάσονας, που είναι μόλις 1,5 ετών, παρουσίασε αδιαθεσία και νοσηλεύεται.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέβασε το μεσημέρι της Κυριακής στο Instagram ένα story που ανησύχησε και στεναχώρησε τους διαδικτυακούς φίλους της. Δημοσίευσε μία φωτογραφία που δείχνει το παιδικό χεράκι του γιου της με τον ορό και έγραψε: «Δυστυχώς, ο μήνας δεν ξεκίνησε καλά για εμάς. Μετά από δυο μέρες πυρετό, χωρίς άλλα συμπτώματα, ήρθαμε νοσοκομείο όπου μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ουρολοίμωξη στον Ιασονάκο. Εισαγωγή κατευθείαν και αντιβίωση, ο καημένος τα ‘χει παίξει και είναι μέσα στα νεύρα».

Χθες το πρωί η Μαρία Λουίζα ανέβασε εκ νέου, στα stories της, ένα βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, όπου πέρασε τη νύχτα δίπλα στον μικρούλη και ευχαριστούσε τους followers της για τα μηνύματα και τις ευχές για περαστικά. «Καλημέρα κι από εμένα κι από τον ασθενή! Με έχετε συγκινήσει, ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια συμπαράσταση και τέτοια αγάπη!» είπε και κατόπιν συμβούλευσε τους υπόλοιπους γονείς να προσέχουν. Περαστικά!

Δείτε επίσης: Η Εύη Σαλταφερίδου και ο Κώστας Καραφώτης συνελήφθησαν σε… ρομαντική βόλτα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This