Βόλτες και ψώνια στο Κολωνάκι με φουσκωμένη κοιλίτσα για τη Νικολέττα Ράλλη

Must Read

Με την κοιλίτσα της ακόμη πιο φουσκωμένη απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Νικολέττα Ράλλη στο Κολωνάκι!

Η παρουσιάστρια, η οποία, ως γνωστόν, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, έχοντας σύμμαχό της τον καλό καιρό, βγήκε βόλτα στο κέντρο της πόλης και φαινόταν να λάμπει ολόκληρη από ευτυχία και γλυκιά προσμονή. Ντυμένη με τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μακριά μαλλιά της πιασμένα σε ατημέλητη κοτσίδα, η μέλλουσα μανούλα ολοκλήρωσε το outfit της με ένα χοντρό και μακρύ, φουσκωτό μπουφάν, επιθυμώντας έτσι να προστατεύει την κοιλιά της και το μωράκι που κουβαλά από το κρύο, αλλά και από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Νικολέττα απόλαυσε τα ψώνια της για αρκετή ώρα και, μόλις αντιλήφθηκε τον φακό, χαμογέλασε πλατιά. Να θυμίσουμε ότι η μελαχρινή παρουσιάστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της στον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσο. Οι δυο τους είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και κρατούν χαμηλά τους τόνους όσον αφορά τη δημοσιότητα.

Η αγάπη τους ωστόσο είναι πολύ δυνατή και σε λίγο καιρό θα γίνουν τρεις, αφού θα κρατούν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους. Το ευτυχές γεγονός είχε ανακοινώσει η Ράλλη σε ιστοσελίδα με την οποία συνεργάζεται, ενώ, όπως έχει γίνει γνωστό, θα αποκτήσει κοριτσάκι.

Δείτε επίσης: «Λαχτάρισε» η Μαρία Λουίζα Βούρου με τον μικρό Ιάσονα ο οποίος παρουσίασε αδιαθεσία και νοσηλεύεται

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This