Γιώργος Λάγιος: «Η σχέση μου με την Κάτια Ταραμπάνκο έχει ημερομηνία λήξης» (video)

Must Read

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας «GNTM», Κάτια Ταραμπάνκο, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου μαζί με τον σύντροφό της Γιώργο Λάγιο!

Στην συνέντευξη που παραχώρησαν μίλησαν με… αφοπλιστική ειλικρίνεια για την σχέση τους καθώς δήλωσαν ότι έχει ημερομηνία λήξης και είναι και αυτό αφροδισιακό!

Το νέο ζευγάρι δεν γνωρίστηκε σε ένα ρομαντικό μέρος με κάποιον ξεχωριστό και πρωτόγνωρο τρόπο, αντίθετα ήταν σε κοινή παρέα.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή του Γιώργου Λάγιου ήταν, εκτός από την ομορφιά, και η προσωπικότητα της Κάτιας, ήταν προσγειωμένη και καθόλου σνόμπ. Είναι μια έξυπνη κοπέλα, όπως δηλώνει, και μπορεί να συνεννοηθεί μαζί της! Με λίγα λόγια, ο σύντροφός της την αποθέωσε, ενώ η ίδια φαίνεται να αρκέστηκε στις… ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που της έκανε… Μάλλον θα αρκούν για να ερωτευτείς κάποιον!

Ο Γιώργος Λάγιος δήλωσε επίσης:

«Επειδή προχωρήσαμε γρήγορα με την Κάτια, περάσαμε πολύ χρόνο μαζί και ταιριάξαμε, μέσα σε μερικές μέρες όμως τους έκλεισα τα στόματα. Αυτό που με κέρδισε στην Κάτια είναι ότι συνεννοούμαστε, υπάρχει μια εγκεφαλική σύνδεση. Δεν είναι απλά μια ωραία κοπέλα.

Εμείς δε λέμε ποτέ υπερβολές για τη σχέση μας. Και σε αυτό είμαστε εκπαιδευμένοι. Επειδή η Κάτια θα φύγει στο εξωτερικό, έχουμε κάνει μια συζήτηση από την πρώτη μέρα. Ξέρουμε ότι αυτό το πράγμα έχει μια ημερομηνία λήξης. Που και αυτό είναι αφροδισιακό. Περάσαμε ωραία όμως. Πολλοί περνάνε καλά μαζί τρεις μήνες και κάθονται μαζί δυο χρόνια που δεν περνάνε καλά. Δεν μπορούν να χωρίσουν. Είναι κάτι που το έχουμε συμφωνήσει. Περνάμε καλά σήμερα. Ό,τι και να γίνει θα χωρίσουμε με καλούς όρους, δε θα είμαστε τσακωμένοι και θα έχουμε την πιο ωραία ανάμνηση».

Δείτε επίσης: Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Η μάνα μου είναι ανιψιά του Έλληνα βασιλιά των τσιγγάνων» (video)

https://vimeo.com/395697766?fbclid=IwAR3i_fPIDESVVvcmoRs3mXojltUlf0WvxIeWcvw7Feqov6QGH5p0tBqnu1E

https://vimeo.com/395697766?fbclid=IwAR0FCKwhWMWinSWQN66Hi0X5eaBJhv6zLaigpaSIoTbHor7Gc-Mg1U6NGEE

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This