11-8-2020

Ο κορωνοϊός «ακύρωσε» φιλανθρωπικές εκδηλώσεις! Τι είπε η πριγκίπισσα Αικατερίνη στους υψηλούς καλεσμένους

Η ανησυχία για την έξαρση του ιού με τα ήδη 31 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα, έχει τρομοκρατήσει και τα επίλεκτα μέλη της εγχώριας high society, που, για προληπτικούς λόγους, ακυρώνουν επ’ αόριστον όλα τα μεγάλα κοσμικά γεγονότα του Μαρτίου!

Σε πολλές περιπτώσεις, οι οικοδεσπότες ακυρώνουν ακόμα και μικρά δείπνα στα σπίτια τους, αφού οι προσκεκλημένοι αρνούνται να παρευρεθούν για να μην κολλήσουν τη θανατηφόρα γρίπη!

Με την αύξηση των κρουσμάτων, αρχικά ακυρώθηκε το φιλανθρωπικό δείπνο του Lifeline Hellas, στα σαλόνια της Αθηναϊκής Λέσχης. Μάλιστα, η πριγκίπισσα Αικατερίνη έστειλε σε όλους τους καλεσμένους επιστολή, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ο σύζυγός μου και εγώ σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας και την κατανόησή σας, όσον αφορά την αναβολή του φιλανθρωπικού δείπνου για την Ημέρα της Γυναίκας του Lifeline Hellas. Ο σύζυγός μου και εγώ ευχόμαστε να γιορτάσετε την Ημέρα της Γυναίκας με υγεία για εσάς και την οικογένειά σας και θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τη νέα ημερομηνία της εκδήλωσης, για να ανταμώσουμε όλοι μαζί και να βοηθήσουμε τα κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδας».

Η «Καλλιπάτειρα» επέστρεψε το ποσό των προσκλήσεων

Το ποσό των 350 ευρώ επιστράφηκε σε όλους όσοι είχαν ήδη αγοράσει προσκλήσεις για τη λαμπερή εκδήλωση του σωματείου «Καλλιπάτειρα», στο εστιατόριο Baraonda, με guests τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Τάκη Ζαχαράτο.

Η πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας» Κατερίνα Παναγοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. ανακοίνωσαν ότι η απόφαση ακύρωσης της εκδήλωσης, που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, βασίζεται στις πρόσφατες ανακοινώσεις των αρμόδιων υπουργείων, των τοπικών Αρχών, αλλά και στην αναβάθμιση του κινδύνου μεταδοτικότητας του κορονοϊού σε «πολύ υψηλός» από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Διαβάστε επίσης: «Ύμνοι» από τους λονδρέζικους «Times» στην Έβελυν Καζαντζόγλου

Ακόμα μεγαλύτερο κοσμικό πλήγμα αποτέλεσε η ακύρωση του glam χορού της ΕΛΕΠΑΠ, με θέμα «To the moon and back», στο Ecali Club, τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, όπου τις φιλάνθρωπες κυρίες που είχαν πληρώσει το εισιτήριο των 350 ευρώ, θα διασκέδαζε με τις επιτυχίες του ο Αντώνης Ρέμος.

Για άλλη μέρα μετατέθηκε και το big party του «Save a Greek Stray» με θέμα «The Grand Budapest Hotel» και οικοδέσποινα την Εριέττα Κούρκουλου, στο Ecali Club, όπου θα εμφανιζόταν live ο Σάκης Ρουβάς.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ