Ο Τάσος Κωστής τα έχωσε στις «Άγριες μέλισσες» και στο «Big Brother» (video)

Must Read

Ο γνωστός ηθοποιός, που μετράει πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες, τοποθετήθηκε δημόσια με αφορμή τη δημοφιλέστατη σειρά της φετινής σεζόν και το παλιότερο reality, το οποίο επιστρέφει στους δέκτες μας αυτή την Κυριακή.

«Όποτε μπορώ παρακολουθώ τις “Άγριες μέλισσες”. Αφού αρέσει στον πολύ κόσμο και το βλέπει. Έχει μια πλοκή» είπε ο Τάσος Κωστής μιλώντας στην κάμερα του Open και συνέχισε εκφράζοντας το αρνητικό -κατά την άποψή του- στοιχείο της παραγωγής του ΑΝΤ1.

«Η ένστασή μου είναι πως είναι ελληνικό σίριαλ αυτό; Βλέπουμε μια ελληνική επαρχία σε αυτό; Δηλαδή όλη η ελληνική επαρχία είναι αυτό; Μιλάμε ή απλά λέμε ποιος κάνει τι, με ποιον και τα λοιπά; Αυτό το βλέπαμε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην “Τόλμη και γοητεία”. Ένα αμερικάνικο σίριαλ. Εδώ, σε αυτό το σίριαλ, γίνεται ένα περίπου ίδιο πράγμα και αναρωτιέσαι εάν η ελληνική επαρχία είναι αυτό. Ας έχει κάτι από κάτω… να πούμε, αφού λέμε κάτι. Δεν αρκεί μόνο να γαργαλάμε ή να βλέπουμε από τις κλειδαρότρυπες. Ας υπάρχει κάτι το ωφέλιμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν με αφορά»

Όσο για την επιστροφή του «Big Brother» στην ελληνική τηλεόραση, ο Τάσος Κωστής δήλωσε ότι δεν πρόκειται να το παρακολουθήσει στη συνέχεια της συνέντευξής του, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Δεν το έβλεπα και δεν θα το δω. Δεν με αφορά. Δεν μου αρέσει να βλέπω στην κλειδαρότρυπα κάποιους ανθρώπους και τι κάνουν. Δεν έχει να μου πει κάτι» σχολίασε.

Ωστόσο, ο Τάσος Κωστής τάχθηκε υπέρ του «MasterChef», το οποίο θεωρεί ότι, αν και reality, έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα. «Είναι και εκπαιδευτικό, καθώς κάποιοι άνθρωποι εκπαιδεύονται. To παρακολουθώ γιατί έχει μια ποιότητα, παρόλο που προσπαθούν να το μειώσουν γιατί το θεωρούν reality. Ναι, είναι reality, αλλά έχει και μια ευγένεια. Είναι το πιο light από τα realities, αλλά μου αρέσει. Μαθαίνουν κάτι οι άνθρωποι και προσπαθούν να πετύχουν. Στο “Big Brother” τι θα πετύχουν; Ποιος θα βγάλει τα εσώψυχα του άλλου; Δεν με αφορά και δεν προάγει πολιτισμό» σημείωσε.

Δείτε επίσης: Ο Τόνυ Δημητρίου και η Λίνα Καλλέργη έκαναν βόλτα ανέμελοι στη Γλυφάδα

https://www.youtube.com/watch?time_continue=61&v=ZqwHFsPcYf4&feature=emb_title

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This