Μαρία Σολωμού: «Φαντάζονται ότι δεν έχω κάποια σχέση, οπότε δεν με ρωτάνε» (video)

Must Read

Η Μαρία Σολωμού είναι μόνη! Η άλλοτε σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη παραδέχτηκε δημόσια κι εντελώς αυθόρμητα τον χωρισμό της από τον γνωστό τραγουδοποιό, σ’ ένα άκρως ενδιαφέρον κι απολαυστικό τηλεοπτικό τετ α τετ με τον Πάνο Ιωαννίδη!

Η γνωστή ηθοποιός και ο κριτής του «ΜasterChef» συναντήθηκαν στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ «Σημείο συνάντησης» κι έκαναν μία συζήτηση γεμάτη αποκαλύψεις για τη ζωή τους, τα όνειρα, τα σχέδια, τον γάμο και τις σχέσεις, όπως ακριβώς ορίζει το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Όταν, λοιπόν, η κουβέντα έφτασε στα προσωπικά τους, ο γόης της κουζίνας με απόλυτη ειλικρίνεια εξομολογήθηκε ότι υποσυνείδητα ίσως φοβάται να παντρευτεί για να μη χωρίσει. Η Μαρία Σολωμού άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει περί γάμου και σχέσεων.

«Επί 20 χρόνια απαντάω τα ίδια. Με ρωτούσαν συνέχεια αν θα παντρευτώ. Δεν θέλω! Εγώ είχα και μια σχέση φανερή. Παραπάνω, δύο φανερές. Και μου έλεγαν: “Δεν θα κάνεις παιδί;” Όχι, όχι, όχι! Τώρα έχουν σταματήσει λίγο γιατί φαντάζονται ότι δεν έχω κάποια σχέση. Οπότε δεν με ρωτάνε. Είναι πολύ κλισέ οι ερωτήσεις» σχολίασε η θεατρική συμπρωταγωνίστρια του Λάκη Λαζόπουλου στην παράσταση «Βρε, καλώς τους».

Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης υπήρξαν για χρόνια ένα από τα πιο ταιριαστά και ροκ ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ωστόσο, όταν εκείνος αποφάσισε να κυνηγήσει τ’ όνειρό του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δημιουργήθηκαν τριγμοί στον δεσμό τους λόγω της απόστασης και οδηγήθηκαν σταδιακά στον χωρισμό.

https://www.youtube.com/watch?v=deD6e7DhULA&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Ο Τάσος Κωστής τα έχωσε στις «Άγριες μέλισσες» και στο «Big Brother» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This