Νέα κοινή εμφάνιση για τον Αργύρη Πανταζάρα και την Πένυ Αγοραστού στο θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν»

Must Read

Ένας σταυρός έφερε πάλι κοντά τον Αργύρη Πανταζάρα και την Πένυ Αγοραστού. Οι δύο ηθοποιοί, που πριν από λίγο καιρό απασχόλησαν έντονα τα μέσα ενημέρωσης εξαιτίας της φημολογούμενης σχέσης τους, την οποία όμως διέψευσε τελικά η όμορφη κοκκινομάλλα, τράβηξαν για ακόμη μία φορά επάνω τους τα φωτογραφικά φλας.

Ο λόγος ήταν η κοινή εμφάνισή τους στην εκδήλωση απονομής του φετινού θεατρικού βραβείου «Δημήτρης Χορν», που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο που φέρει το όνομα του αξέχαστου ηθοποιού.

Η Πένυ και ο Αργύρης έφτασαν μαζί, κάνοντας τους παπαράτσι να παρατήσουν για λίγο τους υποψηφίους για το τρόπαιο της καλύτερης αντρικής θεατρικής ερμηνείας της χρονιάς που πέρασε, εστιάζοντας στον πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς του Open «κόκκινο ποτάμι» και στην ηθοποιό του σίριαλ του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Οι ίδιοι φάνηκαν αρχικά λίγο αμήχανοι, ωστόσο δεν έχασαν το χαμόγελό τους και πόζαραν στον φακό ευδιάθετοι και ωραίοι. Να θυμίσουμε ότι οι φήμες πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους κυκλοφόρησαν όταν είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιες κοινές εικόνες τους, στις οποίες έδειχναν ιδιαίτερα διαχυτικοί.

Το hot νέο έκανε γοργά τον γύρο του διαδικτύου, με την Πένυ να ξεκαθαρίζει λίγο αργότερα ότι επρόκειτο για fake news. «Δεν είμαι ζευγάρι με τον Αργύρη Πανταζάρα. Ξεκάθαρα δεν είμαστε. Είναι φίλος μου, αγαπάει ο ένας τον άλλον. Είμαστε φίλοι. Επειδή έχω κάνει αυτή τη δουλειά ξέρω πολύ καλά τι γίνεται. Ξέρω ότι μερικά πράγματα μπορεί να παρεξηγούνται. Όταν είδαμε τις φωτογραφίες, γελάσαμε. Το είπα στον Αργύρη, γελάσαμε και όλα καλά» είχε δηλώσει τότε η ηθοποιός. Η νέα κοινή εμφάνισή τους, παρ’ όλ’ αυτά, δημιούργησε εκ νέου ερωτήματα.

Σημειώνεται ότι φέτος συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τη θέσπιση του βραβείου «Δημήτρης Χορν», που δεν είναι άλλο από τον σταυρό του ηθοποιού που περνάει από χέρι σε χέρι κάθε χρόνο.

Ο Μιχάλης Συριόπουλος περνάει τον σταυρό στον Γιώργο Τσουρή υπό το βλέμμα του Σταμάτη Φασουλή

Τη βραδιά άνοιξε ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος επιμελήθηκε και τη συνολικότερη οργάνωση της εκδήλωσης. Ο περσινός νικητής του βραβείου Μιχάλης Συριόπουλος παρέδωσε τον χρυσό σταυρό στον φετινό νικητή Γιώργο Τσουρή για τον ρόλο του στα «170 τετραγωνικά (Moonwalk)».

Συνυποψήφιοι του τελευταίου στη φετινή… κούρσα ήταν οι ηθοποιοί Αυγουστίνος Κούμουλος, Έκτορας Λιάτσος, Βασίλης Μαγουλιώτης και Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στανίση: «Πούλησα όσο όσο κοσμήματά μου» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This