Τα μοντέλα του GNTM τραγουδούν όλες μαζί από την καραντίνα (video)

Must Read

Με τραγούδια και πολλά μηνύματα η ξένη και η εγχώρια showbiz, στέλνει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης για τις δύσκολες ώρες που περνά ο πλανήτης προσπαθώντας να καταπολεμήσει την πανδημία του κορωνοϊού.

Μετά τον Νίκο Μουτσινά που οργάνωσε και συγκέντρωσε Έλληνες celebrities να τραγουδήσουν όλοι μαζί το «Imagine» του John Lennon, σειρά έχουν τα μοντέλα του GNTM!

Κάποιες είχατε πολύ καιρό να τις δείτε, μετά το τέλος του 3ου κύκλου, ενώ άλλες τις παρακολουθείτε καθημερινά στα social media.

Τα κορίτσια του GNTM, η κάθε μια από το σπίτι της, τραγουδούν «Don’t worry be happy» και μας χαρίζουν αυτό το εκπληκτικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This