Η Χριστίνα Λαμπίρη ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά! Αγοράκι περιμένει η κόρη της (video)

Must Read

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη αποκάλυψε ότι θα γίνει γιαγιά!

Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε η ίδια, το πρωί της Πέμπτης, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, στο Open. Όπως ανέφερε, η μονάκριβη κόρη της Μαρίσα Βουλγαράκη, η οποία έχει αφήσει προ πολλού το σπίτι της μαμάς και πλέον μένει με τον σύζυγό της στην Πάτρα, σε δύο εβδομάδες θα μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της!

«Περιμένει αγόρι» εξομολογήθηκε η Χριστίνα στον αέρα της εκπομπής, με την Κατερίνα και τους συνεργάτες της να της δίνουν τα θερμά τους συγχαρητήρια. Μάλιστα, όταν ο πανελίστας Γρηγόρης Γκουντάρας τη ρώτησε πώς αισθάνεται που θα τη φωνάζουν γιαγιά, εκείνη του απάντησε με χιούμορ: «Ξέρω πού είναι το σπίτι σου! Ούτε κορωνοϊός με πιάνει ούτε τίποτα» είπε γελώντας.

Πάντως, η γνωστή δημοσιογράφος δεν έκρυψε την ανησυχία της που η κόρη της Μαρίσα βρίσκεται σε μια περιοχή που έχει «χτυπήσει» ο κορωνοϊός, δείχνοντας παρ’ όλ’ αυτά θετική διάθεση και αισιοδοξία.

«Τώρα η αγωνία μας είναι αυτή, επειδή μένει Πάτρα και το νοσοκομείο είναι στο Ρίο, να πάνε όλα καλά και να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρχει κίνδυνος για κανένα μέλος της οικογένειας» τόνισε η Χριστίνα Λαμπίρη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=3vxTeH83na4&feature=emb_title

Δείτε επίσης: MasterChef: Διέρρευσαν η τελική εξάδα και οι δύο φιναλίστ! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία ΣΕΤΕΠΕ: Κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη παρακρατούσε τα tips από τους εργαζομένους!

Παρέμβαση σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας- Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ) μετά από καταγγελίες...

More Articles Like This