Επέτειος γάμου σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη (video)

Must Read

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και η πληθωρική σύζυγός του Αντελίνα συμπλήρωσαν 10 χρόνια γαμήλιας πορείας και το γιόρτασαν δεόντως κλεισμένοι στο σπίτι τους, παρέα με τις δυο πανέμορφες κόρες τους και το χαριτωμένο σκυλάκι τους.

Μάλιστα η γιορτή ήταν διπλή, αφού ο Χάρης είχε και τα γενέθλιά του. Ο ίδιος λοιπόν δεν παρέλειψε να ευχηθεί δημόσια στην αγαπημένη του Αντελίνα, με την οποία κατάφεραν να κερδίσουν παρέα το έπαθλο της ταξιδιωτικής εκπομπής του Star «Globetrotters» στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, προσφέροντας έτσι 30.000 ευρώ στην Πανελλήνια Ένωση Πολυτέκνων.

Αμφότεροι επρόκειτο να ξεκινήσουν στα μέσα Μαρτίου ξεχωριστές τηλεοπτικές εκπομπές, εκείνη στον Alpha με το παιχνίδι «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», εκείνος στον Σκάι ως οικοδεσπότης του νέου «Big Brother». Ύστερα όμως ήρθε ο κορωνοϊός και «πάγωσαν» όλα στο τηλεοπτικό τοπίο της ψυχαγωγίας.

Τόσο ο Χάρης όσο και η Αντελίνα λοιπόν μένουν σπίτι μέχρι νεωτέρας, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες. Κάπως έτσι γιόρτασαν και την επέτειό τους, με τον Χάρη να γράφει στα social media «Αγαπημενάρα μου, ομορφιά μου, συνοδοιπόρε μου, ευτυχισμένη 10η επέτειο γάμου. Είναι ευλογία να μοιράζομαι τη ζωή μου με ένα τόσο δυναμικό, υπέροχο (και υπομονετικό) πλάσμα. Πάει η πρώτη δεκαετία!!! Σε αυτή παντρευτήκαμε δυο (!) φορές και ανανεώσαμε κι άλλη μια τους όρκους μας! Πάνω από όλα όμως αυτή η δεκαετία μάς έφερε δυο καλλονές κόρες-διαμάντια. Και το έφερε έτσι η μοίρα να το γιορτάσουμε σήμερα μόνο οι τέσσερίς μας».

Δείτε επίσης: Η Χριστίνα Λαμπίρη ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά! Αγοράκι περιμένει η κόρη της (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This