Αγωνία για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου! Στο νοσοκομείο η μπέμπα τους

Must Read

Ώρες αγωνίας για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, καθώς το μωρό τους αρρώστησε και νοσηλεύεται. Όπως έκανε γνωστό μέσω Instagram η ίδια η τραγουδίστρια, η μικρούλα Μελίτα Δήμητρα βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και λίγες μέρες με υψηλό πυρετό.

Μάλιστα, λόγω αυτού της έγινε και το τεστ για τον κορωνοϊό, αλλά ευτυχώς βγήκε αρνητικό. Οι διαδικτυακοί φίλοι της, φυσικά, της έστειλαν σχόλια γεμάτα συμπαράσταση και ευχές για περαστικά, στα οποία η ίδια απάντησε με instastory, ενώ νωρίς την Κυριακή η ερμηνεύτρια ενημέρωσε για τη διάγνωση που έκαναν οι γιατροί σχετικά με την υγεία του παιδιού της.

Η μπέμπα, λοιπόν, νοσεί από αιφνίδιο εξάνθημα ή έκτη εξανθηματική νόσο, όπως είναι ο ιατρικός όρος. Πρόκειται για μια ίωση του ανώτερου αναπνευστικού με συμπτώματα υψηλό πυρετό για μερικές μέρες, ενώ μόλις υποχωρήσει ο πυρετός, γεμίζει με μικρά κόκκινα σπυράκια το σώμα και το πρόσωπο.

Τα σπυράκια διαρκούν και αυτά μερικές μέρες κι έπειτα υποχωρούν, ενώ το παιδί σε αυτήν τη φάση ίσως να φαίνεται λίγο κουρασμένο. Θέλοντας να ενημερώσει εκτενώς τις μαμάδες που την ακολουθούν στα social media, η Ελένη πόσταρε μια ιατρική σελίδα με πληροφορίες για το συγκεκριμένο νόσημα, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων πως κολλάει στο παιδί από κάποιο ενήλικο μέλος της οικογένειας, που δεν έχει συμπτώματα.

Δείτε επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τον σύντροφό της… μασκοφορεμένο!

Ο ιός παραμένει στον οργανισμό του για όλη του τη ζωή και κατά διαστήματα ενεργοποιείται, χωρίς πάντα να δημιουργεί συμπτώματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This