Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έλυσαν on air την παρεξήγηση τους (video)

Must Read

Μία καλή ευκαιρία να λύσουν τις διαφορές τους και μάλιστα on air είχαν το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Οι δύο πρώην συνεργάτες, που τελευταία τους χώριζε μία παρεξήγηση, συναντήθηκαν πάλι στην εκπομπή της πρώτης «Ευτυχείτε!», όπου ο δεύτερος εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι του.

Λίγο πριν ολοκληρώσουν την κουβέντα τους, λοιπόν, η ξανθιά παρουσιάστρια του Open τού εξέφρασε το παράπονό της για μία παλιά του δήλωση που την ενόχλησε. «Θα σου πω κάτι που με είχε στενοχωρήσει. Είδα μια συνέντευξη που είχες δώσει και σε είχαν ρωτήσει για διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα και σου λένε “Κατερίνα Καινούργιου” και λες “πολύ όμορφη, τέλος”.  Σαν κάτι, ένιωσα, ότι ήθελες να αποφύγεις και στεναχωρήθηκα…» είπε η οικοδέσποινα της εκπομπής, με τον Γιαννόπουλο να απολογείται: «Ωραίο κορίτσι είπα, ναι. Είναι το γνωστό πρόβλημα με τα μοντάζ. Στη συγκεκριμένη εκπομπή που με ρωτάει πρόσωπα και απαντάω μονολεκτικά, έχω μιλήσει για μας και για τη συνεργασία μας 10 λεπτά πριν αναλυτικότατα, εξηγώ ότι δεν συνεργαζόμαστε φέτος, ότι ήταν συναινετικό διαζύγιο. Να το πω τώρα που είμαι και στην εκπομπή, δεν μου προτάθηκε να συνεχίσω, αλλά ούτε εγώ ρώτησα ποτέ αν θα συνεχίσω. Όταν φτάσαμε στο δικό σου όνομα είπα “πολύ όμορφη, τι άλλο να πω, τα έχω πει πριν”» εξήγησε ο Ποσειδώνας.

Τότε η Καινούργιου, θέλοντας προφανώς να κλείσει το θέμα, σημείωσε: «Εγώ για σένα έχω την καλύτερη άποψη, είσαι ένας κύριος και είσαι ένας από τους καλύτερους συνεργάτες που είχα. Οι λόγοι που δεν συνεχίσαμε δεν είναι προσωπικοί. Πολλές φορές αυτά συμβαίνουν γιατί μπορεί να είναι παράγοντες διαφορετικοί».

https://www.youtube.com/watch?v=RMmhfDaBPrI&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Το μήνυμα ανησυχίας του Νίκου Χατζηνικολάου για τον γιο του Πάνο που εργάζεται στη Βρετανία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Νεκροί δύο άνδρες μετά από φωτιά σε Σπάρτη και Κομοτηνή

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε Σπάρτη και Κομοτηνή, με αποτέλεσμα να χάσουν την...

More Articles Like This