Η Μάντη Περσάκη έγινε μανούλα για δεύτερη φορά

Must Read

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε το μεσημέρι της Τρίτης η Μάντη Περσάκη. Η όμορφη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και personal trainer, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και πρωταθλητή πυγμάχο Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Μάλιστα, ο «πελαργός» κατέφθασε στο μαιευτήριο Ιασώ καταϊδρωμένος από το… φορτίο, μια και ο μπέμπης ζύγιζε τέσσερα κιλά, κάτι που δυσκόλεψε ιδιαιτέρως τη μαμά του αλλά και τον γιατρό στον τοκετό, ο οποίος διήρκεσε τέσσερις ώρες.

Η όμορφη Μάντη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Έλα, χαμογέλα», στο Open, λίγο καιρό πριν γεννήσει, είχε αποκαλύψει το όνομα που θα δώσουν στο μωρό: «Λογικά θα πάρει το όνομα Γιώργος, το όνομα του μπαμπά μου. Ο μεγάλος μου γιος έχει το όνομα του πεθερού μου, είναι Βασίλης». Τότε η ίδια ήταν 7,5 μηνών και είχε τονίσει πως ακόμα και σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη εξακολουθούσε να γυμνάζεται και να φροντίζει το βάρος της.

Αυστηρή διατροφή

«Βέβαια, προσέχω πάρα πολύ γιατί το μωρό είναι αρκετά μεγάλο και ο γιατρός με έχει σε αυστηρή διατροφή να μην πάρω γραμμάριο» είχε συμπληρώσει με αποφασιστικότητα τότε. Τόσο η Μάντη όσο και ο άντρας της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του δεύτερου μπέμπη τους και δεν προλαβαίνουν να δέχονται ευχές από φίλους και γνωστούς. Να τους ζήσει!

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Ασημινάκης αποκάλυψε τους λόγους του «διαζυγίου» με την Ελένη Μενεγάκη (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This