Βγήκαν μαχαίρια στο «MasterChef 4»! Η Μάρλεν Γρυντάκη ξεμπρόστιασε την Μαρία Μπέη (video)

Must Read

Μαρία Μπέη vs Μάρλεν Γρυντάκη σημειώσατε Χ στο «MasterChef 4». Το γεγονός ότι οι δύο διαγωνιζόμενες στο reality μαγειρικής του Star δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά μεταξύ τους είναι γνωστό. Άλλωστε, πολλές φορές στο παρελθόν έχουν «θάψει» η μία την άλλη, τόσο μιλώντας στην κάμερα όσο και μέσα από τα social media.

Ωστόσο, το… μενού στο επεισόδιο της Δευτέρας είχε «απόλυτο ξεκατίνιασμα» ανάμεσά τους. Η Μάρλεν, η οποία επέστρεψε στο ριάλιτι με δεύτερη ευκαιρία πριν από λίγες ημέρες, επιτέθηκε λεκτικά στη Μαρία, η οποία είχε πει σε δηλώσεις της στην κάμερα του παιχνιδιού ότι όποιος μπει εμπόδιο στα σχέδιά της θα τον… σφάξει στο γόνατο! Συγκεκριμένα, ως νικήτρια του Mystery Box και αρμόδια για να μοιράσει τα υλικά για το τεστ δημιουργικότητας, η Μάρλεν κατηγόρησε τη Μαρία ότι παίζει βρόμικα.

Χαριτωμένη

«Παίρνω το αίμα μου πίσω γι’ αυτό που έκανε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη και ο δεύτερος λόγος είναι ότι παίζει πολύ βρόμικα η Μαρία κι εσείς τη βλέπετε τόσο χαριτωμένη» είπε χαρακτηριστικά, ξεκινώντας τον πόλεμο δηλώσεων. «Αυτό που έγινε με τον Γιώργο και τον Κωστάκη, από τη στιγμή που δεν είναι εδώ ο Κωστάκης, θα μπορεί ο Γιώργος να πάρει το αίμα του πίσω. Αυτό το πράγμα έγινε όταν έλειπες από το παιχνίδι, οπότε η πρώτη σου δικαιολογία είναι άκυρη. Η δεύτερη, ότι παίζω βρόμικα, τι παίζω βρόμικα; Θα παλέψω να πάρω την κάρτα και να τη χρησιμοποιήσω πάλι βρόμικα» της απάντησε η Μαρία.

«Θα μιλήσει η Μάρλεν σε μένα για βρομιά. Την επόμενη φορά που θα μιλάει για μένα θα ξεπλύνει το βρόμικο στόμα της και μετά θα μιλήσει. Θα με δει εμένα καλά η Μάρλεν από αύριο, για να δει πραγματικά τι πάει να πει στρατηγική, ανέφερε αργότερα η Μαρία Μπέη στην κάμερα του «MasterChef». «Κάνει ύπουλες κινήσεις. Πάει και μιλάει με παιδιά, βάζει τη σπιουνιά της και αυτό το στιλ γυναίκας εμένα με ενοχλεί και δεν θα ήθελα να υπάρχει στο σπίτι όσο είμαι εγώ εδώ» σχολίασε με τη σειρά της η Μάρλεν Γρυντάκη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=190&v=iueKhVWpavw&feature=emb_title

Το reality μαγειρικής χτύπησε κόκκινο (54,2%) στην τηλεθέαση

Στα ύψη και πάλι η τηλεθέαση του «MasterChef 4», καθώς άγγιξε το 54,2%. Μπορεί ο αριθμός των νέων επεισοδίων του ριάλιτι να μειώθηκε σε δύο την εβδομάδα, τα ποσοστά στους πίνακες μετρήσεων της Nielsen, όμως, ανεβαίνουν διαρκώς.

Τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 η τηλεθέαση του «MasterChef 4» κινήθηκε στο 40,4%, στο δυναμικό κοινό.

Το τελευταίο τέταρτο, δε, το ριάλιτι μαγειρικής του Star άγγιξε το εντυπωσιακό 54,2%! Στο σύνολο, ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 33%, φτάνοντας έως και το 46,6%.

Δείτε επίσης: Η Μαρία Καλάβρια επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This