Η Μαρία Καλάβρια επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (video)

Must Read

Η εφημερίδα Espresso είχε γράψει από το περασμένο Σάββατο πως η Μαρία Καλάβρια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου χωρίζουν έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας. Ωστόσο, μέχρι και χθες το πρωί ορισμένοι φίλοι του μοντέλου φαίνεται πως δεν ήταν ενημερωμένοι γι’ αυτή την εξέλιξη.

Τρανταχτό παράδειγμα, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος μέσα από το χθεσινό «Happy Day στον Alpha», όπου εργάζεται ως πανελίστας, ισχυρίστηκε πως δεν ισχύει ο χωρισμός του μοντέλου με την επιχειρηματία. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως ο φίλος του, ο Δημήτρης, έχει ενοχληθεί από αυτά που γράφτηκαν. Έλα, όμως, που η ίδια η Μαρία Καλάβρια επιβεβαίωσε λίγο αργότερα την είδηση του τέλους στη σχέση τους, μαζί και το αποκλειστικό δημοσίευμα της «Espresso» που κάνει από το Σάββατο τον γύρο του διαδικτύου και των lifestyle τηλεοπτικών εκπομπών.

Συγκεκριμένα, η Καλάβρια, η οποία εμφανίστηκε μέσω Skype στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, έκανε γνωστό πως δεν είναι πια με τον Αλεξάνδρου! «Με τον Δημήτρη είμαστε σε μια φάση που αποφασίσαμε να “παγώσουμε” τη σχέση μας. Είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, δεν είμαστε συνεργάτες, είμαστε στη δουλειά μαζί. Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος» είπε η Μαρία Καλάβρια, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

«Είναι πάρα πολύ πρόσφατο και κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100% αυτό. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, που για να τον επιλέξω εγώ να μπει μέσα στο σπίτι μου και στα παιδιά μου σημαίνει ότι το αξίζει» τόνισε, για να επαναλάβει στη συνέχεια: «Αποφασίσαμε από κοινού μετά να μην είμαστε μαζί σε προσωπικό επίπεδο, αλλά να παραμείνουμε συνεργάτες και φίλοι. Τώρα, τι θα γίνει αργότερα, δεν μπορώ να το γνωρίζω».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=FaytIP5pmHc&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν στο «Ράδιο Αρβύλα»! Διακωμώδησαν το μυστήριο της θείας κοινωνίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This