«Πυρά» στον Λάκη Γαβαλά από τον Τρύφωνα Σαμαρά! «Δεν κοιτάει τα χάλια του;» (video)

Must Read

Νέο μέτωπο στον χώρο της showbiz άνοιξε ο Τρύφων Σαμαράς, στέλνοντας οργισμένο μήνυμα στον Λάκη Γαβαλά να… κοιτάξει τα χάλια του!

Ο hairstylist των διασημοτήτων, ο οποίος δοκιμάζει τελευταία τις ικανότητές του στο τραγούδι μέσα από το «Just the 2 of us», βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο σκληρών σχολίων από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του show, με πρώτη και καλύτερη τη Δέσποινα Βανδή, με αφορμή την τελευταία του εμφάνιση σε αυτό, με λευκή φούστα, η οποία παρέπεμπε σε φουστανέλα και μαλλί ράστα. Όταν, μάλιστα, η Βανδή του είπε πως δεν τιμά την παραδοσιακή φορεσιά με αυτόν τον τρόπο, εκείνος πικράθηκε και λίγο έλειψε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι του Open.

Και σαν να μην του έφταναν όλα αυτά, τη σκυτάλη των κατηγοριών πήρε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος δήλωσε πως ο Στέφανος Βασιλάκης, ο οποίος επιμελήθηκε τα μαλλιά στην εμφάνιση του Τρύφωνα, αντέγραψε ένα παλιό δικό του κόνσεπτ, από το 2006 με την Κατερίνα Στικούδη σε επίδειξη των LAK. «Αυτά τα μαλλιά τα έχει κάνει πρώτα η Αντζελίνα Τζολί και μη σε πάω και πιο παλιά, τα έχει κάνει και ο Τζον Τραβόλτα. Οπότε και ο κύριος Λάκης από κάπου κάνει τις αντιγραφές του. Μήπως ο κ. Γαβαλάς τσαντίστηκε επειδή δεν πρόλαβε να τα κάνει αυτός; Τον έχουμε δει με τόσα μαλλιά. Ήμαρτον! Ας μας δείξει το αληθινό του μαλλί. Δεν κοιτάει τα χάλια του; Εγώ αυτό θα πω, τίποτε άλλο. Συγγνώμη που το λέω, αλλά καθένας να κοιτάξει την καμπούρα του» του απάντησε συγχυσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

https://www.youtube.com/watch?v=dVNdJ5idRs8&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Βγήκαν μαχαίρια στο «MasterChef 4»! Η Μάρλεν Γρυντάκη ξεμπρόστιασε την Μαρία Μπέη (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This