Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο με τη Χρηστίδου με αφορμή το νέο του τραγούδι «Αχ! Να σε ξέχναγα!» (video)

Must Read

Κατάθεση ψυχής για τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου από τον Θοδωρή Μαραντίνη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», με αφορμή το νέο του τραγούδι «Αχ! Να σε ξέχναγα!», το οποίο, όπως αποκάλυψε ο Mr Onirama, συνδέεται με το διαζύγιό του και είναι βιωματικό.

«Αρκετοί έχουν συνδέσει το τραγούδι με τον χωρισμό μου και με έχουν ρωτήσει. Εγώ πάντα γράφω βιωματικά, αυτό είναι γεγονός. Από εκεί και πέρα ένα βίωμα γίνεται τραγούδι, όταν μεγεθυνθεί. Οπότε το συναίσθημα μιας στιγμής, αν το μεγεθύνεις αρκετά, μπορείς να το κάνεις τραγούδι. Υπό αυτό το πρίσμα μπορείς να το ερμηνεύσεις όπως θέλεις» είπε αινιγματικά ο Μαραντίνης.

«Στη διαδικασία του χωρισμού είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια η ψυχολογία των παιδιών. Ο λόγος που πήραμε την απόφαση ήταν και τα παιδιά, γιατί στα παιδιά δεν είναι άσχημο να χωρίσουν οι γονείς, αλλά και ότι μπορεί να μην είναι και ευτυχισμένοι μαζί. Προσπαθώντας να τα ζυγίσουμε όλα αυτά, καταλήξαμε σε αυτό το αποτέλεσμα και προσπαθήσαμε να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν χάνουν τους γονείς τους, απλά η μαμά και ο μπαμπάς έχουν χωριστούς δρόμους χωρίς να επηρεάζει την ουσία της οικογένειας» εξήγησε με ειλικρίνεια.

Να θυμίσουμε πως το διάσημο ζευγάρι της εγχώριας showbiz αποφάσισε ξαφνικά να χωρίσει τον Απρίλιο του 2019, ύστερα από 13 χρόνια σχέσης, εννιά χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση δύο παιδιών. Μάλιστα, το είχαν ανακοινώσει με μια λιτή κοινή ανάρτηση στο Ιnstagram τους λέγοντας τότε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που έχουμε και μοιραζόμαστε για τα δυο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή».

Δείτε επίσης: Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε για τα γυρίσματα στο «Κόκκινο ποτάμι» – «Εμείς θα νικήσουμε τον κορωνοϊό»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This