Κυριακή 13/6/2021

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο με τη Χρηστίδου με αφορμή το νέο του τραγούδι «Αχ! Να σε ξέχναγα!» (video)

Κατάθεση ψυχής για τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου από τον Θοδωρή Μαραντίνη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», με αφορμή το νέο του τραγούδι «Αχ! Να σε ξέχναγα!», το οποίο, όπως αποκάλυψε ο Mr Onirama, συνδέεται με το διαζύγιό του και είναι βιωματικό.

«Αρκετοί έχουν συνδέσει το τραγούδι με τον χωρισμό μου και με έχουν ρωτήσει. Εγώ πάντα γράφω βιωματικά, αυτό είναι γεγονός. Από εκεί και πέρα ένα βίωμα γίνεται τραγούδι, όταν μεγεθυνθεί. Οπότε το συναίσθημα μιας στιγμής, αν το μεγεθύνεις αρκετά, μπορείς να το κάνεις τραγούδι. Υπό αυτό το πρίσμα μπορείς να το ερμηνεύσεις όπως θέλεις» είπε αινιγματικά ο Μαραντίνης.

«Στη διαδικασία του χωρισμού είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια η ψυχολογία των παιδιών. Ο λόγος που πήραμε την απόφαση ήταν και τα παιδιά, γιατί στα παιδιά δεν είναι άσχημο να χωρίσουν οι γονείς, αλλά και ότι μπορεί να μην είναι και ευτυχισμένοι μαζί. Προσπαθώντας να τα ζυγίσουμε όλα αυτά, καταλήξαμε σε αυτό το αποτέλεσμα και προσπαθήσαμε να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν χάνουν τους γονείς τους, απλά η μαμά και ο μπαμπάς έχουν χωριστούς δρόμους χωρίς να επηρεάζει την ουσία της οικογένειας» εξήγησε με ειλικρίνεια.

Να θυμίσουμε πως το διάσημο ζευγάρι της εγχώριας showbiz αποφάσισε ξαφνικά να χωρίσει τον Απρίλιο του 2019, ύστερα από 13 χρόνια σχέσης, εννιά χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση δύο παιδιών. Μάλιστα, το είχαν ανακοινώσει με μια λιτή κοινή ανάρτηση στο Ιnstagram τους λέγοντας τότε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που έχουμε και μοιραζόμαστε για τα δυο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή».

Δείτε επίσης: Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε για τα γυρίσματα στο «Κόκκινο ποτάμι» – «Εμείς θα νικήσουμε τον κορωνοϊό»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ