Βίκυ Κάβουρα: Τι απαντάει για το ξέσπασμα της Άσπας Τσίνα στο πλατό του «Just the 2 of us»

Must Read

Αγριεύει το ξεκατίνιασμα μεταξύ της Άσπας Τσίνα και της Βίκυς Κάβουρα! Οι δύο κυρίες του «Just the 2 of us», το οποίο από τα νούμερα τηλεθέασης δεν… συγκινεί και πολύ το τηλεοπτικό κοινό, δεν πολυσυμπαθιούνται κι έχουν ανοίξει μια κόντρα που όσο πάει και μεγαλώνει.

Όλα άρχισαν όταν η παρουσιάστρια των backstage σχολίασε πως η τραγουδίστρια δεν δείχνει καλά μετά την κριτική που άκουσε. Η ευέξαπτη Άσπα, ακούγοντας το σχόλιό της, απάντησε με το «ζωνάρι λυμένο για καβγά»: «Είπες ότι δεν με βλέπεις καλά; Αλήθεια τώρα; Δεν με ξέρεις πώς είμαι όταν φορτώνω, γι’ αυτό. Είμαι πάρα πολύ καλά, Βίκυ μου. Ειδικά απόψε είμαι εξαιρετικά, οπότε δεν θα ήθελα να προτρέχεις πριν έρθω».

Η Βίκυ Κάβουρα λοιπόν, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», είπε για το συγκεκριμένο περιστατικό: «Της είπα γιατί νευρίασε. Αυτό. Ήθελα να μάθω γιατί νευρίασε, γιατί θεώρησα πως δεν είχε λόγο. Έχει πολύ δίκιο πως είμαστε εκ διαμέτρου διαφορετικές προσωπικότητες. Έχουμε πολύ διαφορετική στάση ζωής. Αντίθετη στάση ζωής, θα έλεγα, σε πολλά πράγματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εγώ την αντιμετωπίζω με διαφορετικό τρόπο από τα άλλα παιδιά». Να θυμίσουμε ότι η Τσίνα είχε ρίξει τα καρφιά της για την Κάβουρα λέγοντας: «Με τη Βίκυ Κάβουρα ως προσωπικότητες, ως ιδιοσυγκρασίες και ως στάση ζωής δεν έχουμε καμία σχέση. Αν τη διαφορετικότητα, παιδιά μου, στην αντίληψη και τη στάση ζωής τη θεωρούμε πηγή έντασης… Άμα είμαστε τόσο πίσω πια… Τι να πω».

Δείτε επίσης: Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο με τη Χρηστίδου με αφορμή το νέο του τραγούδι «Αχ! Να σε ξέχναγα!» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This