Η Μαρτίνα μετά την αποχώρηση, τις «FF» και τις κόντρες, παντρεύεται! (video)

Must Read

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM, η Μαρτίνα Γαφιιτσούκ αποχώρησε χθες οικειοθελώς από το σπίτι του GNTM αφήνοντας άφωνους κριτική επιτροπή και συμπαίκτριες.

Οι λόγοι που επικαλέστηκε ήταν προσωπικοί και κυρίως ο αρραβωνιαστικός της που όπως δήλωσε, χρειαζόταν να βρίσκεται στο πλευρό του λόγω προβλημάτων που προέκυψαν.

«Είχε ξεκινήσει για μένα όλο αυτό ως πλάκα. Στην πορεία όμως είδα ότι μου αρέσει και μου άρεσαν όλα τα concept και έμπαινα όλο και πιο δυναμικά και δεν ήθελα να φύγω. Όταν όμως προέκυψαν κάποια προβλήματα μέσα στο παιχνίδι και με την οικογένειά μου και με τη δουλειά μου, έπρεπε να φύγω. Με στεναχώρησε αλλά προχωράω παρακάτω. Ελπίζω να τα καταφέρω έξω», δήλωσε στην φωλιά των Κου Κου.

Το bullying και η Ελευθερία

Η Μαρτίνα υποστήριξε ότι οι κάμερες του ριάλιτι έδειξαν περιορισμένες σκηνές: «πάντα ήμουν ευθύς και ειλικρινής άνθρωπος, δεν πιστεύω ότι ήμουν κακιά γιατί αιτιολογούσα όσα γίνονταν. Άλλο το ότι ήταν ένα μαγνητοσκοπημένο reality και δεν φάνηκαν ορισμένα πράγματα γιατί είναι περιορισμένος ο τηλεοπτικός χρόνος».

Σχετικά με το χθεσινό περιστατικό περί bullying από την Κάτια προς την Ελευθερία, η Μαρτίνα απάντησε: «Ήμασταν περιορισμένες σε ένα σπίτι και υπήρχε πολλή πίεση. Έτσι λοιπόν, όταν προσπαθείς να συννενοηθείς με κάποιον, όχι να του κάνεις bullying, και βλέπεις μονίμως ένα τοίχος και να πηγαίνει και τα λέει στις φίλες της, δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα. Τα κορίτσια προσπάθησαν να μιλήσουν αλλά δεν υπήρχε αυτό το κλίμα. Η Ελευθερία έχει ένα τοίχος μπροστά της, ακούει όσα της λένε αλλά δεν αντιδράει».

Δείτε επίσης:GNTM: Τα κροκοδείλια δάκρυα της Κάτιας και η κάλπικη «συγγνώμη» στην Ελευθερία για το bullying

Πως ξεκίνησαν οι FF

Tο μυστήριο γύρω από το συνθηματικό FF λύθηκε επιτέλους: «Όλες ήμασταν δυναμικές και είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι είμαστε για τον εαυτό μας και γνωρίζαμε πως ίσως να μην φτάσουμε όλες μαζί στον τελικό, οπότε η κάθε μια δούλευε για τον εαυτό της. Το “ff” ξεκίνησε από το ξενοδοχείο, βλέποντας τη σειρά “fantastic four” και είπαμε να γίνουμε εμείς οι “fantastic five“» δήλωσε η Μαρτίνα.

Η πρόταση γάμου

Η Μαρτίνα στην αποκαλυπτική συνέντευξη, δεν δίστασε να αποκαλύψει τα μελλοντικά της σχέδια: «Θα παντρευτούμε! Μου έδωσε τις βέρες μας μόλις βγήκα από το παιχνίδι. Μου έδωσε τις βέρες και ορίσαμε ημερομηνία γάμου. Θα γίνει μέσα στο 2020! Είμαστε μαζί σε όλα» δήλωσε χαρακτηριστικά χωρίς να κρύψει στιγμή τη χαρά της.

Δείτε επίσης:Η Μενεγάκη μακιγιάριζε την Κάτια και η Μαρτίνα πωλούσε ρούχα στο «Shopping Star» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This