Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1

Must Read

Με επίσημη ανακοίνωσή του το κανάλι του Αμαρουσίου γνωστοποίησε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο πιο δημοφιλής και αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό παρουσιαστής ειδήσεων, που με το κύρος του έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στην ελληνική τηλεόραση, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σταθμό!

Το δελτίο Τύπου ήταν λιτό αλλά ουσιαστικό! «Ο ΑΝΤ1 με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο έγκριτος δημοσιογράφος, που έχει βάλει με επιτυχία την προσωπική του σφραγίδα στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, θα είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και για τα επόμενα δύο χρόνια».Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου από τις 30 Ιανουαρίου του 2017 παρουσιάζει με ψύχραιμη ματιά και αντικειμενικότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ενώ ύστερα από 16 χρόνια απουσίας έκανε δυναμικό comeback και η ιστορική εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω», η οποία μονομιάς αγκαλιάστηκε από το τηλεοπτικό κοινό με υψηλά νούμερα τηλεθέασης! Με καλεσμένους από τον χώρο της πολιτικής, της καλλιτεχνικής και της αθλητικής ζωής, ο Νίκος Χατζηνικολάου κάνει τις Δευτέρες μας ξεχωριστές!

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον έγκριτο δημοσιογράφο, ο οποίος με την ευγένεια που τον διακρίνει μας τόνισε με ιδιαίτερη χαρά ότι το συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου είναι για δύο χρόνια και αφορά τόσο το δελτίο ειδήσεων όσο και την εβδομαδιαία εκπομπή του, ενώ μας ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον μας.

Παρά τις φήμες που διέδιδαν τα διάφορα παπαγαλάκια, για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις ήταν σχεδόν σίγουρο ότι ο Ομιλος ΑΝΤ1 θα έδινε τα χέρια για περισσότερο από έναν χρόνο με τον δημοσιογράφο, που πήρε τα ηνία της ενημέρωσης του σταθμού και έκανε το δελτίο ειδήσεων το πιο αξιόπιστο και πολυφωνικό της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε επίσης: Οι «Προβλέψεις» ΞΑΝΑ στο περίπτερο κάθε Τρίτη και Παρασκευή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This