Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Απασφάλισε η Γιάννα Παπαδάκου: Οι εισαγγελείς «ασχολούνται» απολογούμενοι… αυτό θέλουν οι ένοχοι! (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ξέσπασε η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου στην εκπομπή Kontra24 με τον Αιμίλιο Λιάτσο η οποία έχει κληθεί από την Ειδική Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής ως ύποπτος, και υπερασπίστηκε την δημοσιογραφική της έρευνα ενώ αποκάλυψε ότι θα παρουσιαστεί στην εξεταστική και θα καταθέσει πολλά νέα στοιχεία.

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που η Βουλή καλεί πολίτη ως ύποπτο, ενώ αναφέρθηκε στην υπόθεση Φαλτσιανί  λέγοντας ότι «ήταν πρωτοσέλιδο, δεν παίρνω πίσω ούτε αράδα».

Τέλος είπε ότι η επιτροπή που εξέτασε ως μάρτυρες ανθρώπους που κατηγορούνται για μίζες και ξέπλυμα χρήματος καλούν μια δημοσιογράφο και έναν εκδότη ως υπόπτους, αντί οι εισαγγελείς να ασχολούνται με την διερεύνηση του σκανδάλου και σημείωσε ότι «αντί οι εισαγγελείς να ασχολούνται με την διερεύνηση του σκανδάλου ασχολούνται απολογούμενοι. Αυτό θέλουν οι ένοχοι».

Δείτε όλα όσα είπε η γνωστή δημοσιογράφος:

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ