Βγήκε το τρέιλερ του «GNTM: Boys & Girls» με τη Ζενεβιέβ να κάνει την… ανάγκη της (video)

Must Read

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο νέο τρέιλερ του «GNTM: Boys & Girls» κάνει… την ανάγκη της κι έπειτα τραβάει το καζανάκι, λέγοντας με απορία: «Τι φάση;». Φάση… κακογουστιάς μάλλον, αφού το διαφημιστικό του τρίτου κύκλου του reality του Star, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον επόμενο μήνα, είναι και κραυγαλέο και χωρίς ιδιαίτερη έμπνευση.

Πρώτη στα πλάνα εμφανίζεται η μεγάλη φίρμα του show Βίκυ Καγιά, η οποία απολαμβάνει αμέριμνη τον φυσικό χυμό της, όταν ξαφνικά ενημερώνεται πως ξεκινάει το «GNTM» και τότε υστεριάζει, ομολογουμένως με επιτυχία αφού αυτός είναι ένας ρόλος που της ταιριάζει!

Κατόπιν βλέπουμε αγόρια και κορίτσια να ετοιμάζονται για τις οντισιόν, δείχνοντας ξεκάθαρα τον ανταγωνισμό τους, με highlight μια κοπέλα να πατάει επάνω σ’ ένα αγόρι, προσπαθώντας να κρατήσει την ισορροπία της. Σειρά μετά έχει ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος πετάει από πάνω του μια πασμίνα, λέγοντας «αρχίσαμε…».

Κατόπιν ισιώνει το κοστούμι του και κρατώντας ένα νεροπίστολο «μεταμορφώνεται» σε… Τζέιμς Μποντ της σαπουνόφουσκας! Την παράσταση κλέβει ο (αγνώριστος!) σχεδιαστής Αγγελος Μπράτης, με μούσι και φούξια κοστούμι, ο οποίος πετάει μια ροζ περούκα σημειώνοντας με νόημα: «Ε, όχι. Δεν αλλάζουν κι όλα».

Κάπου εκεί εμφανίζεται το νέο μέλος της επιτροπής (και παλιά γνώριμη του reality) Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία κάθεται στη λεκάνη της τουαλέτας διαβάζοντας ένα βιβλίο, τάχα αμέριμνη που ξεκινάει το «GNTM». «Παιδιά, τι έγινε; Έχασα κάτι; Τι φάση;» ρωτάει, τραβώντας το καζανάκι της τουαλέτας. Εμείς τώρα τι να πούμε, τα είπε όλα το φινάλε του τρέιλερ…

Δείτε επίσης: Τουρκική παρενόχληση σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ σε ζωντανή σύνδεση (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This