Φίνου και Κατσαβού, υποψήφιες για τη reality στήλη της εκπομπής «Ευτυχείτε» της Καινούργιου

Must Read

Άνεμος ανανέωσης στα «Διλήμματα» της Κατερίνας Καινούργιου! Μπορεί ν’ ακουγόταν έντονα το τελευταίο διάστημα ότι η αμφιλεγόμενη, πλην όμως επιτυχημένη από πλευράς τηλεθέασης reality στήλη της εκπομπής «Ευτυχείτε» δεν θα συνεχιζόταν φέτος, ωστόσο φαίνεται πως ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έχει αναλάβει καθήκοντα παραγωγού στο πρωινό του Open, έχει εντελώς διαφορετική άποψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα youfly, έχει αποφασιστεί ήδη ότι τα «Διλήμματα», τα οποία παρουσιάζουν δραματοποιημένες ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας, ως επί το πλείστον με ερασιτέχνες ηθοποιούς, όχι μόνο συνεχίζονται στο νέο «Ευτυχείτε» της σεζόν 2020-2021, αλλά ενισχύονται με τη συμμετοχή γνωστών προσώπων της showbiz.

Συγκεκριμένα, ένα πρόσωπο που έχει δεχθεί πρόταση και είναι πολύ κοντά στη συμφωνία είναι η Καίτη Φίνου. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια, βλέπει πολύ θετικά την πρόταση αυτή, καθώς είναι ένας τρόπος να αφήσει πίσω της τα κακά και να ξεχαστεί με τη βοήθεια της δουλειάς της που τόσο αγαπά.

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, πρόταση για τα «Διλήμματα» της Κατερίνας Καινούργιου έχει δεχθεί και η Αλίκη Κατσαβού, η οποία όμως δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα την αποδεχτεί.

Η τελευταία σύζυγος του αξέχαστου Κώστα Βουτσά έχει ασχοληθεί πολύ ενεργά με το παιδικό θέατρο, αλλά στην τηλεόραση δεν την έχουν απολαύσει πολύ. Ίσως έφτασε η ώρα, λοιπόν. Για να δούμε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This