Ο Μαρινάκης, η διαταγή για κωλοτούμπα και το βίντεο που… εξαφανίστηκε!

Must Read

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον πάλαι ποτέ ΔΟΛ. Η μεταβίβαση του στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, άλλαξε την κουλτούρα του μεγάλου μαγαζιού και το οδηγεί σε έκπτωση κάθε δημοσιογραφικής κουλτούρας και δεοντολογίας.

Δείχνει ότι πάνω από όλα είναι τα παιχνίδια του αφεντικού, που όποτε θέλει ανεβάζει θέματα και προειδοποιεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και όποτε θέλει εξαφανίζει ειδήσεις και κριτική ξεφτιλίζοντας την δημοσιογραφία και τους λειτουργούς της.

Ο λόγος για τα ηλεκτρονικά μέσα του «πολυμιντιάρχη» Βαγγέλη Μαρινάκη και ειδικά στο in.gr (το πάλαι ποτέ χαϊδεμένο «παιδί» του Χρήστου Λαμπράκη και ένα από τα ιστορικότερα site στην Ελλάδα) από όπου, πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε η επίθεση στην νέα κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την απόφασή του να τοποθετήσει τον Κωνσταντίνο Τσουβαλά (άμεσα εμπλεκόμενο στην τραγωδία στο Μάτι) στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με πηχυαίους τίτλους του τύπου «πάτε καλά;», φωτογραφίες και βίντεο με προηγούμενες δηλώσεις για το θέμα του νυν πρωθυπουργού που ζητούσε την καρατόμησή του.

Σχετικό πρωτοσέλιδο μάλιστα είχαν και «Τα Νέα», που ότι φύλλο επέστρεψε… πολτοποιήθηκε.

Εκτός από τα δημοσιεύματα όμως, έγιναν και δηλώσεις στον «αέρα» του καναλιού του ομίλου, που μαντέψτε… και εδώ το βίντεο εξαφανίστηκε, όπως επισήμανε το Documento.

Συγκεκριμένα δημοσιογράφος του in.gr έλεγε στους παρουσιαστές του ONE (Όμιλος Μαρινάκη), πως υπήρξε εντολή από το Μαξίμου να θαφτεί το θέμα.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή των Διονύση Νασόπουλου και Γιώργου Χουδαλάκη με καλεσμένο τον διευθυντή σύνταξης του in.gr, που ανήκει στον ίδιο όμιλο, Βασίλη Κανέλλη ακούστηκε ότι «το Μαξίμου ζήτησε από τα ΜΜΕ να μη “σηκώσουν” ψηλά το θέμα Τσουβάλα»!

«Μαθαίνω ότι εχθές το Μέγαρο Μαξίμου έδωσε “εντολή” να μην ανέβει ψηλά το θέμα. Δεν κατάλαβα! Γιατί να μην ανέβει;», είπε χαρακτηριστικά και οι δύο παρουσιαστές συμφώνησαν μαζί του. Ωστόσο λίγες ώρες μετά, το βίντεο αυτό… εξαφανίστηκε!

Και όλα αυτά την ώρα που ο κ. Μαρινάκης παραπέμπεται σε δίκη για τα στημένα παιχνίδια του ποδοσφαίρου…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This