Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε για την χυδαιότητα του Αλεξανδρίδη: «Γιατί εγκαλούν το EΣΡ όταν δεν έχει συμβεί τίποτα;» (video)

Must Read

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε στο live του Big Brother και σχολίασε για πρώτη φορά το επαίσχυντο περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη να κάνει λόγο για «βιασμό» μέσα στο σπίτι του ριάλιτι.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης απομακρύνθηκε άμεσα από το παιχνίδι, ενώ η παραγωγή του Σκάι έριξε το σφάλμα στους εργαζόμενους στο live streaming που δεν πρόλαβαν να κόψουν την φράση.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε εύσημα στον σταθμό που έκοψε το live streaming (κατόπιν εορτής βέβαια) ενώ αποκάλυψε ότι ο Μεγάλος Αδερφός τα «έσουρε» στον Αντώνη αλλά οι σκηνές κόπηκαν για να μην εκθέσουν κανέναν: «Ο ΣΚΑΪ με μοναδική ταχύτητα το απομόνωσε. Δηλαδή έκοψε το live streaming. Δεν έπαιξε ποτέ κανένα στιγμιότυπο. Ούτε το γεγονός αυτό καθ’ αυτό ούτε πως φώναξε ο Big Brother τον Αντώνη. Το έκανε με μοναδική λεπτότητα και ευαισθησία για να μην εκθέσει τίποτα και κανέναν. Να κόψει αυτή την κεφαλή σύριζα και να το σταματήσει» δήλωσε ο Μικρούτσικος.

Επιπλέον, κινούμενος στο ίδιο ύφος αναρωτήθηκε γιατί ορισμένοι που δεν έχουν ηθική έγνοια, έσπευσαν να καλέσουν το ΕΣΡ αφού όπως αντιλαμβάνεται ο ίδιος, ο σταθμός… δεν φέρει καμία ευθύνη για τις δηλώσεις του Αντώνη: «Όχι μόνο συμφωνώ απόλυτα, αλλά χειροκροτώ τον ΣΚΑΪ για την ευαισθησία και τον τρόπο που αντέδρασε. Την έγνοια που δείχνει για τον τηλεθεατή. Υπάρχει, όμως, κάτι που θα ήθελα να το πω και διαφωνώ. Το στοιχείο του να μην φτάσουμε στο σημείο να ηθικολογούν άνθρωποι που δεν έχουν τέτοια έγνοια, τέτοια ηθική και τέτοια ευαισθησία. Αυτοί που εγκαλούν το ραδιοτηλεοπτικό γιατί εγκαλούν το ραδιοτηλεοπτικό όταν δεν έχει συμβεί τίποτα;» σχολίασε ο Μικρούτσικος και έκανε λόγο για διαπλεκόμενα συμφέροντα (!) που στόχο έχουν να χτυπήσουν το ριάλιτι που κάνει υψηλά νούμερα. 

Μάλιστα, ο Μικρούτσικος έκλεισε το θέμα αποκαλύπτοντας ότι ήθελε να καλέσει τον Αλεξανδρίδη στο σημερινό live προκειμένου να του κάνει συνέντευξη ωστόσο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=52&v=EA8E43RdM9w&feature=emb_title

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This