Τρίτη 22/6/2021

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε για την χυδαιότητα του Αλεξανδρίδη: «Γιατί εγκαλούν το EΣΡ όταν δεν έχει συμβεί τίποτα;» (video)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε στο live του Big Brother και σχολίασε για πρώτη φορά το επαίσχυντο περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη να κάνει λόγο για «βιασμό» μέσα στο σπίτι του ριάλιτι.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης απομακρύνθηκε άμεσα από το παιχνίδι, ενώ η παραγωγή του Σκάι έριξε το σφάλμα στους εργαζόμενους στο live streaming που δεν πρόλαβαν να κόψουν την φράση.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε εύσημα στον σταθμό που έκοψε το live streaming (κατόπιν εορτής βέβαια) ενώ αποκάλυψε ότι ο Μεγάλος Αδερφός τα «έσουρε» στον Αντώνη αλλά οι σκηνές κόπηκαν για να μην εκθέσουν κανέναν: «Ο ΣΚΑΪ με μοναδική ταχύτητα το απομόνωσε. Δηλαδή έκοψε το live streaming. Δεν έπαιξε ποτέ κανένα στιγμιότυπο. Ούτε το γεγονός αυτό καθ’ αυτό ούτε πως φώναξε ο Big Brother τον Αντώνη. Το έκανε με μοναδική λεπτότητα και ευαισθησία για να μην εκθέσει τίποτα και κανέναν. Να κόψει αυτή την κεφαλή σύριζα και να το σταματήσει» δήλωσε ο Μικρούτσικος.

Επιπλέον, κινούμενος στο ίδιο ύφος αναρωτήθηκε γιατί ορισμένοι που δεν έχουν ηθική έγνοια, έσπευσαν να καλέσουν το ΕΣΡ αφού όπως αντιλαμβάνεται ο ίδιος, ο σταθμός… δεν φέρει καμία ευθύνη για τις δηλώσεις του Αντώνη: «Όχι μόνο συμφωνώ απόλυτα, αλλά χειροκροτώ τον ΣΚΑΪ για την ευαισθησία και τον τρόπο που αντέδρασε. Την έγνοια που δείχνει για τον τηλεθεατή. Υπάρχει, όμως, κάτι που θα ήθελα να το πω και διαφωνώ. Το στοιχείο του να μην φτάσουμε στο σημείο να ηθικολογούν άνθρωποι που δεν έχουν τέτοια έγνοια, τέτοια ηθική και τέτοια ευαισθησία. Αυτοί που εγκαλούν το ραδιοτηλεοπτικό γιατί εγκαλούν το ραδιοτηλεοπτικό όταν δεν έχει συμβεί τίποτα;» σχολίασε ο Μικρούτσικος και έκανε λόγο για διαπλεκόμενα συμφέροντα (!) που στόχο έχουν να χτυπήσουν το ριάλιτι που κάνει υψηλά νούμερα. 

Μάλιστα, ο Μικρούτσικος έκλεισε το θέμα αποκαλύπτοντας ότι ήθελε να καλέσει τον Αλεξανδρίδη στο σημερινό live προκειμένου να του κάνει συνέντευξη ωστόσο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ