Μείζoν θέμα στο Bloomberg η επίθεση Τούρκων χάκερς κατά της εφημερίδας Δημοκρατία

Must Read

Μπορεί η ελληνική κυβέρνηση σε ένα ρεσιτάλ υποτακτικότητα που αηδίασε όλους τους Έλληνες να καταδίκασε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «δημοκρατία», δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, μεγάλα διεθνή δίκτυα όμως όπως το Μπλούμπεργκ, ανάγουν σε μέγα θέμα όχι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, αλλά τις προκλητικές επίθεση τούρκων χάκερς κατά της ιστοσελίδας της εφημερίδας «δημοκρατία»!

Αυτό το πρωτοφανές φαινόμενο αποδεικνύει ότι ο πολιτισμένος δυτικός κόσμος τάσσεται υπέρ της Ελευθεροτυπίας και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως έπαρχος της οθωμανικής αυτοκρατορίας!

Το Δημοσίευμα του Μπλούμπεργκ για τις επιθέσεις Τούρκων χακερς στην «δημοκρατία»

Άλλωστε, ολόκληρος ο πλανήτης γνωρίζει ότι ο τελευταίος που δικαιούται να ασκεί κριτική στον τύπο, ειδικά τον δυτικό τύπο, είναι ο δικτάτορας Ερντογάν, ο οποίος έχει εξαπολύσει διωγμούς ναζιστικού τύπου κατά εφημερίδων και δημοσιογράφων που το ασκούν κριτική.

Αντί λοιπόν η ελληνική κυβέρνηση να δώσει την πρέπουσα απάντηση στον Ερντογάν, συμπεριφέρθηκε λες και η Ελλάδα αποτελεί ακόμα επαρχία της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Όλα αυτά ακόμα 200 χρόνια μετά την απελευθέρωση. Που έστησαν μάλιστα και ολόκληρη επιτροπή για να την γιορτάσουν, τρομάρα τους.

Την ίδια στιγμή με την απόλυτη ανοχή της κυβέρνησης, αν όχι συνένοχοι, ο κτηνοτρόφος του Έβρου που έπραξε το αυτονόητο πατριωτικό καθήκον απέναντι σε τούρκους που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, διώκεται ανηλεώς και τιμωρήθηκε πρωτόδικα με 26 μήνες φυλάκιση!

Εάν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης νομίζει ότι η εκλογή του οφείλεται όχι στην στήριξη του ελληνικού λαού αλλά στην στήριξη του Ερντογάν, καλό θα είναι να το εξηγήσει. Διότι θα αρχίσουμε να πιστεύουμε τις θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν κάτι τόνους με ηρωίνη να έπαιξαν κύριο ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This