Βαρθακούρης και Μικρούτσικος ξέσπασαν για το ροζ βίντεο και μίλησαν για νέο talent show (video)

Must Read

Μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί με το ροζ βίντεο της παίκτριας του Big Brother, Χριστίνας Ορφανίδου, που διέρρευσε στο διαδίκτυο, και το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου στο live του reality, γι’ αυτή την άνανδρη πράξη, καλέστηκε να τοποθετηθεί γι’ αυτό το θέμα και ο Χάρης Βαρθακούρης μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

«Κάποιος διέρρευσε, δημοσίευσε μια πάρα πολύ προσωπική τους στιγμή. Θεωρώ ότι αυτό είναι μια άνανδρη συμπεριφορά. Είναι ένα βίντεο το οποίο είχε διαρρεύσει παλαιότερα, προ Big Brother. Δεν ξέρω ποιος το διέρρευσε τώρα, σίγουρα ξέρω όμως με ποια αφορμή. Την δημοσιότητα που έχει πάρει η Χριστίνα μέσα από τη συμμετοχή της» και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν είναι ωραίο να είσαι μέσα σε ένα κλειστό περιβάλλον, όπου δεν έχεις ιδέα τι γίνεται απ’ έξω και να συζητιέται ξαφνικά το όνομα σου για αυτό τον λόγο. Διασύρεται, είδα πρωτοσέλιδα, “σάλος” και “σκάνδαλο”, λες και η ίδια το έκανε με καμάρι και το κυκλοφόρησε

Θεωρώ πολύ τίμιο που της δώσαμε την ευκαιρία να βγει και να εξηγηθεί. Δεν ξέρω αν το ξεπερνάς πιο εύκολα ή πιο δύσκολα. Θεωρώ, χωρίς να έχω ιδέα, μπορεί να λέω και μια μπούρδα, ότι θα το ξεπεράσει πιο εύκολα. Την χειροκρότησαν όλοι, την αγκάλιασαν όλοι και ειδικά οι κοπέλες του σπιτιού. Αν αυτό τον άνθρωπο τον είχα μπροστά μου θα απευθυνόμουν στο φιλότιμο του. Θα του έλεγα ότι δεν είναι ωραίο αυτό που έκανε. Δεν θα τον έφτυνα ή θα χειροδικούσα».

Εκτός όμως γι’ αυτό το θέμα το οποίο έχει απασχολήσει πολύ τα μίντια το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος έκανε spoiler για το νέο talent show, το ονομαζόμενο «The Masked Singer», στο οποίο μάλιστα θα έχει ρόλο κριτή μαζί με την Τάμτα, τον Νίκο Μουτσινά και φημολογείται ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι και η Ελένη Φουρέιρα.

«Να βάλετε spoiler alert, ισχύει (ότι θα είμαι στην κριτική) και δεν είναι μυστικό. Ακούω πρώτη φορά το όνομα της Φουρέιρα. Ξέρω για τον Νίκο Μουτσινά και την Τάμτα. Δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει, τη βλέπω αυτή την επιτροπή στο μυαλό μου» και πρόσθεσε:

«Είναι ένα concept πολύ πιο κοντά στη “γειτονιά” μου, έχει σχέση με το τραγούδι. Δεν θα είναι ζωντανό άρα λίγο πιο ασφαλές. Όταν μου προτάθηκε προ κορωνοϊού χωρίς να ξέρω ότι θα δυσκολέψουν οι συνθήκες, σκέφτηκα να πω ναι για να με εξιλεώσει σε περίπτωση που δεν πάει καλά το Big Brother»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής το συγκεκριμένο show θα είναι ο συνδυασμός του «The Voice» και «YFSF», όπου οι παίκτες, οι οποίοι θα είναι γνωστά ονόματα, θα ερμηνεύουν τραγούδια όντας μασκαρεμένοι. Παρουσιαστής του Show θα είναι ο Σάκης Ρουβάς.

Λίγες ώρες όμως μετά το live του Big Brother, μίλησε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», για το ροζ βίντεο και για άλλη μία φορά καταδίκασε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

«Δεν είναι πρωτάκουστο, δεν είναι πρωτόγνωρο. Είναι μια ιστορία η οποία επαναλαμβάνεται συνεχώς μετά την άνθιση και την ανάπτυξη του διαδικτύου» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχασα την λογική μου, δεν έχασα τις αντιλήψεις μου και την ιδεολογική μου γραμμή αλλά έχασα την ψυχραιμία μου. Γιατί είδα έναν άνθρωπο που υποφέρει, που διώχθηκε, που αυτοεξορίστηκε από την Θεσσαλονίκη, που έκλαιγε όταν τα έβλεπε και ξανακλαίει που τα ξαναβλέπει. Δηλαδή έχει μια ανοιχτή πληγή. Ε, όχι ρε! Όχι ρε μεγάλε! Όχι ρε τέρας. Αυτό το κορίτσι είναι ικανό, αλλά το μεγάλο της λάθος είναι ότι εμπιστεύτηκε κάποιον που, όχι μόνο δεν άξιζε την εμπιστοσύνη της, αλλά ήταν τενεκές ξεγάνωτος» 

Όσο για το νέο reality του ΣΚΑΙ που το θέλουν παρουσιαστή, ο ίδιος απάντησε:

«Δεν ξέρω τίποτα. Ένα δημοσίευμα είδα και το διάβασα και εγώ, αλλά δεν ξέρω τίποτα. Το θέμα είναι, εάν αυτό που αναθέτουν, είναι για μένα ένα στοίχημα, μια πρόκληση, μια υπέρβαση. Αυτό που έχει νόημα για μένα είναι τι και πως. Δεν είναι μόνο το τι, αλλά και το πως. Μπορεί αν είναι ωραίο τι και να μην έχει καλό πως»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This