Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Big Brother spoiler: Αυτός ο παίκτης θα είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μετά τις αποκαλύψεις της Χριστίνας Ορφανίδου, στο live της Παρασκευής, για το ροζ βίντεο, πολλοί από τους παίκτες του σπιτιού της στάθηκαν γι’ αυτό το πολύ άσχημο περιστατικό που βίωσε.

Η Άννα Μαρία όμως, φαίνεται να μη συγκινήθηκε με αυτό που της συνέβη και στον έντονο καυγά που είχαν μετά την αποχώρηση του Νικόλα, «έμπηξε το μαχαίρι στην πληγή» με την ατάκα που της είπε: «Μακάρι να τους διασκεδάζω, παρά να τους προκαλώ»

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Love it», η Άννα Μαρία είναι η παίκτρια που θα γίνει αρχηγός του σπιτιού γι’ αυτή την εβδομάδα οπότε συνεπάγεται ότι θα έχει και ασυλία. Αυτό σημαίνει ότι κανείς παίκτης δεν μπορεί να την ψηφίσει για αποχώρηση. Το γεγονός αυτό έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα, αφού μετά τον τσακωμό της με την Χριστίνα πολλοί θα ήταν αυτοί που ενδεχομένως να ήθελαν να την ψηφίσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ