Bachelor spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια με την οποία θα βγει ραντεβού ο Παναγιώτης Βασιλάκος στα επόμενα επεισόδια (video)

Must Read

Αποκλειστικά πλάνα κατάφερε να αποσπάσει η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», από το ραντεβού που θα έχει ο Παναγιώτης Βασιλάκος με μία από τις παίκτριες και θα προβληθεί στις μικρές οθόνες μας, στα επόμενα επεισόδια.

Ο λόγος για τη Βίβιαν, η οποία μάλιστα μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής για το ραντεβού που είχε μαζί με τον πρώτο Έλληνα Bachelor.

«Είχαμε ραντεβού με τον Παναγιώτη. Πέρασα καταπληκτικά, είναι ένας τέλειος άνθρωπος. Μου αρέσουν πάρα πολλά στον Παναγιώτη. Είναι ένας άνθρωπος σοβαρός, με ήθος, που θα κοιτάξει να σε περιποιηθεί. Υπάρχει ανταγωνισμός, όλες οι κοπέλες είναι ξεχωριστές».

Όσον αφορά τις συμπαίκτριες της, ανέφερε πως υπάρχουν ορισμένες που την εκνευρίζουν ενώ υπάρχει και μία παίκτρια με την οποία δεν κάνουν ιδιαίτερη παρέα μέσα στο σπίτι, παραδέχεται ωστόσο πως έχει καλό χαρακτήρα.

«Κάποια ξεσπάσματα της Αντζελίνας με εκνευρίζουν. Η Μαγδαληνή είναι ένας πάρα πολύ καλός χαρακτήρας και έχει μια πολύ συγκινητική ιστορία, που νομίζω πως θα λυγίσει και τους πιο σκληρούς. Το μαγικό φίλτρο που έδωσα στον Παναγιώτη πιστεύω πως το χρησιμοποίησε και θα πιάσει», δήλωσε στο τέλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This