Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Bachelor spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια με την οποία θα βγει ραντεβού ο Παναγιώτης Βασιλάκος στα επόμενα επεισόδια (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Αποκλειστικά πλάνα κατάφερε να αποσπάσει η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», από το ραντεβού που θα έχει ο Παναγιώτης Βασιλάκος με μία από τις παίκτριες και θα προβληθεί στις μικρές οθόνες μας, στα επόμενα επεισόδια.

Ο λόγος για τη Βίβιαν, η οποία μάλιστα μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής για το ραντεβού που είχε μαζί με τον πρώτο Έλληνα Bachelor.

«Είχαμε ραντεβού με τον Παναγιώτη. Πέρασα καταπληκτικά, είναι ένας τέλειος άνθρωπος. Μου αρέσουν πάρα πολλά στον Παναγιώτη. Είναι ένας άνθρωπος σοβαρός, με ήθος, που θα κοιτάξει να σε περιποιηθεί. Υπάρχει ανταγωνισμός, όλες οι κοπέλες είναι ξεχωριστές».

Όσον αφορά τις συμπαίκτριες της, ανέφερε πως υπάρχουν ορισμένες που την εκνευρίζουν ενώ υπάρχει και μία παίκτρια με την οποία δεν κάνουν ιδιαίτερη παρέα μέσα στο σπίτι, παραδέχεται ωστόσο πως έχει καλό χαρακτήρα.

«Κάποια ξεσπάσματα της Αντζελίνας με εκνευρίζουν. Η Μαγδαληνή είναι ένας πάρα πολύ καλός χαρακτήρας και έχει μια πολύ συγκινητική ιστορία, που νομίζω πως θα λυγίσει και τους πιο σκληρούς. Το μαγικό φίλτρο που έδωσα στον Παναγιώτη πιστεύω πως το χρησιμοποίησε και θα πιάσει», δήλωσε στο τέλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης