Γενέθλια απόψε για την αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» – Έκλεισε τα… 500!

Must Read

Γενέθλια για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»! Το γιορτάζουν στον Alpha και όχι άδικα. Η πιο γλυκιά… μουρμούρα της μικρής μας οθόνης κλείνει 500 επεισόδια προβολής!

Απόψε, στις 9 το βράδυ, συμπληρώνονται 500 επεισόδια κεφιού, τα οποία αποτέλεσαν την καλύτερη ψυχοθεραπεία για πολλούς τηλεθεατές! Είναι χαρακτηριστικό πως 2.000.000 τηλεθεατές βλέπουν έστω και για ένα λεπτό τη σειρά και η τηλεθέαση εκτοξεύεται στο 27,9% στο δυναμικό κοινό!

Εννέα ζευγάρια που άφησαν το στίγμα τους, 18 ηθοποιοί που έβαλαν το λιθαράκι τους, 21.406 σελίδες σεναρίων, 12.450 ώρες γυρισμάτων, περισσότεροι από 80 guests ηθοποιοί! Οι αριθμοί λένε τη δική τους ιστορία και αυτή είναι πολύ επιτυχημένη. Ας ξαναθυμηθούμε για λίγο τα ζευγάρια που κατάφεραν έναν τηλεοπτικό άθλο:

  • Δάφνη Λαμπρόγιαννη – Βλαδίμηρος Κυριακίδης: η εξωστρεφής και λίγο κυκλοθυμική Μαρίνα και ο πεισματάρης και λίγο τσιγκούνης Ηλίας.
  • Ελένη Κοκκίδου – Αντώνης Αντωνίου: η τσαχπίνα και πεισματάρα Βούλα και ο ήσυχος και αξιαγάπητος Μηνάς.
  • Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλάχος: η όμορφη, αισιόδοξη και καλοπροαίρετη Βάσω και ο κάπως σοβαρός και κάπως υπεύθυνος Χάρης.
  • Δανάη Επιθυμιάδη – Γιάννης Τσιμιτσέλης: η εργασιομανής οικονομολόγος Στέλλα και ο ξέγνοιαστος γεωπόνος Νικήτας.
  • Νάντια Κοντογεώργη – Γιώργος Χρυσοστόμου: η δυναμική και ρεαλίστρια Νικολέτα και ο υπεύθυνος και υπεραισιόδοξος Διονύσης.
  • Φωτεινή Αθερίδου – Μιχάλης Πλεμμένος; η παρορμητική και ζηλιάρα Λένα και ο ευαίσθητος και ανασφαλής Σίμος.
  • Κλέλια Ρένεση – Βλαδίμηρος Κυριακίδης: ο «τυφώνας» Καίτη, η δυναμική Καίτη-Κίτσο και ο διευθυντής Εφορίας, ο «Κλούνι» του Πύργου «κυρ Ηλίας».
  • Αννα Κουτσαφτίκη – Σπύρος Τσεκούρας: η έξυπνη, δραστήρια και πρακτική Ξένια και ο «έξω καρδιά», με χιούμορ και φιλότιμο, Μπάμπης.
  • Μαρία Χάνου – Σπύρος Χατζηαγγελάκης; η ανατρεπτική και δυναμική Βέλη και ο Κερκυραίος νέος, με πτυχία στην πληροφορική, Αγγελος.

Ένα μπουκέτο ταλαντούχων ηθοποιών, ένα μωσαϊκό διαφορετικών χαρακτήρων, ένα παζλ ιστοριών για όλα τα γούστα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This