«Μεγάλος Αδελφός» θα γίνει τον Ιανουάριο του 2021 το «MasterChef», με «κλειδωμένους» τους παίκτες σε σπίτι

«MasterChef» αλά «Big Brother» για να μη νοσήσουν από τον ιό!

Must Read

Από το να… τινάξει στον αέρα ο κορωνοϊός το πιο δημοφιλές πρόγραμμα της τηλεόρασης, σύμφωνα και με το «TV Year Book» της Νielsen για τη σεζόν 2019-2020, οι υπεύθυνοι του «MasterChef» στο Star προσανατολίζονται να κλείσουν τους υποψήφιους σεφ σε ένα σπίτι και να μη βγουν έξω από αυτό.

«Μεγάλος Αδερφός» θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, το reality μαγειρικής τον Ιανουάριο του 2021 και αυτό για την ασφάλεια και την υγεία των παικτών. Με φουλ τις μηχανές άρχισαν οι προετοιμασίες, με ορίζοντα τη μεγάλη πρεμιέρα! Μάλιστα, εξαιτίας της πανδημίας, το κανάλι αποφάσισε να αρχίσει τις προετοιμασίες έναν μήνα νωρίτερα από ό,τι είχε προγραμματιστεί, με τις προεπιλογές των παικτών να έχουν κιόλας ξεκινήσει!

Το κανάλι φιλοδοξεί να κάνει τον μεγαλύτερο όγκο των γυρισμάτων μέσα στον Δεκέμβριο για να υπάρχει μεγάλο στοκ επεισοδίων. Στο Star έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι μετακινήσεις των παικτών. Τα μαγειρικά ταξίδια και οι δοκιμασίες εκτός πλατό δεν θα γίνονται, οπότε φέτος θα δούμε όλες τις δοκιμασίες στο στούντιο.

Το «MasterChef» ακολουθήσει, ουσιαστικά, τη λογική του «Βig Βrother», ώστε οι παίκτες που θα μένουν στο σπίτι να είναι όσο πιο απομονωμένοι γίνεται. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αποφεύγονται οι μετακινήσεις και να μην μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος στους χώρους των γυρισμάτων.

Βέβαια, στο «MasterChef», σε αντίθεση με το «Big Brother», οι κάμερες δεν γράφουν 24 ώρες το 24ωρο, αλλά υπάρχει συνεργείο που μπαίνει καθημερινά στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που παρουσιαστεί κρούσμα, θα πρέπει να απολυμανθεί ο χώρος και να μπουν σε καραντίνα οι παίκτες.

Αυτή την περίοδο στο στούντιο Καραμάνος κατασκευάζεται καινούργιο σκηνικό, που, όπως μας λένε βασικά στελέχη του Star, είναι φαντασμαγορικό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This