Απίστευτες ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες! Αδελφός (!) του Δούκα ο Βόσκαρης

Ο Νικηφόρος βγάζει όπλο στον Μπάμπη, ενώ η Ασημίνα μένει έγκυος και δεν ξέρει από ποιον!

Must Read

Χαμός θα γίνει το 2021 στις «Άγριες μέλισσες», γι’ αυτό κρατηθείτε με όσα θα σας αποκαλύψουμε σήμερα! Λέτε οι Δούκας και Μιλτιάδης Σεβαστός να έχουν και άλλο αδελφό και αυτός να είναι ο Μάνος Βόσκαρης; Η Ασημίνα θα πάρει τον μικρό Σέργιο και θα βρει καταφύγιο στο σπίτι του Μπάμπη; Ο Νικηφόρος θα απειλήσει τον Μπάμπη με όπλο και θα χτυπήσει την Ασημίνα η οποία είναι έγκυος αλλά δεν ξέρει από ποιον;

Η σειρά του ΑΝΤ1, που καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές, επιστρέφει στις 4 Ιανουαρίου με καθηλωτικές ανατροπές! Η βόμβα που θα σκάσει δεν θα έχει προηγούμενο, καθώς ο Βόσκαρης θα ζητήσει από τον Δούκα Σεβαστό μέρος από την περιουσία του, αφού είναι είναι ετεροθαλής…. αδελφός του!

Ο Σέργιος Σεβαστός, ο πατέρας του Δούκα και του Μιλτιάδη, πήρε τον μικρό Βόσκαρη από το ορφανοτροφείο και τον έβαλε να δουλεύει γι’ αυτόν έχοντάς τον υπό την προστασία του. Γιατί όμως έκανε αυτό το καλό; Τυχαία επέλεξε τον Μάνο; Γιατί του είχε ιδιαίτερη αδυναμία και συμπάθεια; Γιατί πολύ απλά εκείνος ήταν το νόθο παιδί του από την παράνομη σχέση που είχε με την Ελένη, τη μητέρα του Βόσκαρη.

Η μάνα του Βόσκαρη έμεινε έγκυος από το αφεντικό της και έκρυψε την αλήθεια από τον βίαιο άντρα της. Ωστόσο εκείνος έμαθε τα πάντα και από τον θυμό του προσπάθησε να σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και το αγέννητο παιδί. Εκείνη όμως, προκειμένου να σώσει τον εαυτό της και το παιδί της, τον σκότωσε με τσεκουριές στο κεφάλι. Η μητέρα του, η Ελένη, φυλακίζεται, γεννάει το παιδί στη φυλακή κι ύστερα ο μικρός πηγαίνει σε ορφανοτροφείο. Η μόνη χάρη που ζήτησε τότε η μάνα από τον εραστή της ήταν το παιδί της να έχει μια εύκολη ζωή. Έτσι κι έκανε ο Σέργιος Σεβαστός όταν πήρε το παιδί κοντά του.

Ο Μάνος Βόσκαρης θα δείξει τον βίαιο και αδίστακτο χαρακτήρα του, αφού θα διεκδικήσει όλα όσα του αναλογούν στα περιουσιακά της οικογένειας Σεβαστού, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου.

Μεγάλη ζήλια

Το σκληρό πρόσωπο του Νικηφόρου όμως θα δουν οι τηλεθεατές το 2021, ο οποίος τελικά έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά του πατέρα του…

Ο Νικηφόρος, αφού ο Σωτήρης τον πληροφορεί ότι η Ασημίνα συναντά τον γιο του Κυριάκου, τον Μπάμπη, θολώνει από τη ζήλια και έχοντας ένα όπλο στην τσέπη -και ακολουθώντας πιστά τα χνάρια και την τακτική του πατέρα του- στήνει καρτέρι στον Μπάμπη και του ζητά εξηγήσεις για να μάθει τι έχει συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και στη γυναίκα του.

Ο γιος του Δούκα Σεβαστού είναι έτοιμος ν’ ακούσει τα πάντα για τη σχέση τους, πώς ξεκίνησε, πώς εξελίσσεται και κυρίως πώς αισθάνεται η Ασημίνα. Όταν ο Μπάμπης θ’ αρχίσει να μιλά με λατρεία για την Ασημίνα και να του επιβεβαιώνει ότι αυτό που νιώθουν δεν είναι ένας ενθουσιασμός αλλά ένας μεγάλος έρωτας, μια μεγάλη αγάπη, εκείνος γίνεται έξαλλος!

Θολωμένος, βγάζει από την τσέπη του το όπλο του πατέρα του για να πυροβολήσει τον Μπάμπη. Ο νεαρός σαστίζει, δεν περίμενε ότι ο Νικηφόρος, ένας άνθρωπος σοβαρός, θα μπορούσε να λύνει με τέτοιο τρόπο τις διαφορές του. Βλέποντας το μίσος του Νικηφόρου, του ξεκαθαρίζει ότι θα βάλει τέλος στη σχέση του με την Ασημίνα όσο κι αν αυτό τον πονάει. Εκείνη όμως δεν έχει πει την τελευταία κουβέντα της.

Παρατά τον Νικηφόρο, παίρνει μαζί της τον μικρό Σέργιο και πάει να μείνει στον Μπάμπη, ενώ ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος αλλά δεν ξέρει από ποιον…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This