Οργή στο πανελλήνιο από την εκπομπή του Ευαγγελάτου για την Σοφία Μπεκατώρου (video)

Πάλι εκνευρίστηκε ο κόσμος που έβλεπε την εκπομπή!

Must Read

Πως είναι δυνατόν να συνδεθεί η υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου με το σκάνδαλο Novartis;

Ναι, θα μπορούσε να υπάρξει κάποια σύνδεση των δύο αυτών σοβαρότητα των υποθέσεων, υπό το πρίσμα ότι θα πρέπει οι δράστες να οδηγηθούν στη φυλακή και τα κλεμμένα να γυρίσουν πίσω.

Στην εκπομπή όμως του Νίκου Ευαγγελάτου, ζήσαμε το αδιανόητο. Τον γνωστό ποινικολόγο Μιχάλη Δημητρακόπουλο να εμφανίζεται σε ζωντανή μετάδοση στην εκπομπή προκειμένου να σχολιάσει το θέμα του βιασμού της Σοφίας Μπεκατώρου, και να το συνδέει με το σκάνδαλο Novartis! Και όχι με τον τρόπο που θα νόμιζε κάποιος που διψάει για απόδοση δικαιοσύνης. Αλλά με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο. Για να μας πει δηλαδή ότι και οι δύο υποθέσεις έχουν παραγραφεί!

Προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι η εισαγγελέας που θα αναλάβει την υποθέση της Σοφίας Μπεκατώρου, δεν υπάρχει περίπτωση να διατάξει προκαταρκτική έρευνα! Και για να καταλήξει στο ζουμί ότι, η Ελένη Τουλουπάκη έκανε παράβαση καθήκοντος διατάσσοντας προκαταρκτική έρευνα για την Novartis, αφού η υπόθεση είχε παραγραφεί!

Κρίμα που δεν το γνώριζαν αυτό και οι αμερικάνοι με αποτέλεσμα να εισπράξουν 1 δισεκατομμύριο $ αποζημίωση από τη Novartis…  Μήπως να στείλουμε το βίντεο της εκπομπής στο FBI, και να επιστρέψουν τα λεφτά στην πολυεθνική του φαρμάκου και να ζητήσουν και συγγνώμη.

Αυτά βλέπει ο κόσμος και θέλει να σπάσει την τηλεόραση.

https://vimeo.com/502298869

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία ΣΕΤΕΠΕ: Κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη παρακρατούσε τα tips από τους εργαζομένους!

Παρέμβαση σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας- Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ) μετά από καταγγελίες...

More Articles Like This