Survivor: H δήλωση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για κλίκες που την αδίκησαν και οι έντονοι τσακωμοί της κόκκινης ομάδας (video)

Η πείνα φέρνει εντάσεις!

Must Read

Μετά την απρόσμενη ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη ως η δημοφιλέστερη παίκτρια του Survivor, η νεαρή παίκτρια έβγαλε υποψήφια για αποχώρηση την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία έφυγε και από το παιχνίδι.

Πολλοί μάλιστα έκαναν λόγο και για στημένη ψηφοφορία. Απ’ ότι φαίνεται όμως το αποτέλεσμα αυτό έφερε έκπληξη και τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να εκφράζει δημόσια την σκέψη της για την Ανθή Σαλαγκούδη και το γεγονός ότι βγήκε πιο δημοφιλής.

«Χθες χάρηκα πάρα πολύ που η Ανθή βγήκε η πιο δημοφιλής παίκτρια αλλά αναρωτιέμαι πέρα από το ότι είναι ένα πάρα πολύ δυναμικό πλάσμα τι άλλο έχει να προσφέρει. Και λέω τώρα μήπως επειδή ο μπαμπάς της είναι βουλευτής, την ψήφισε όλη η βουλή; Δε ξέρω. Οι πολιτικοί μάλλον κάνανε εκεί τα κουμάντα τους και βγάλανε την Ανθή την πιο δημοφιλή»

Η Ελίζαμπεθ επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και οι κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών βρισκόντουσαν στον αεροδρόμιο του Ελευθέριου Βενιζέλου, προκειμένου να αποσπάσουν πληροφορίες σχετικά με την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης.

Η «γαζέλα της Μυκόνου» δήλωσε πως δεν περίμενε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και ότι  «υπήρξαν κλίκες που με αδίκησαν στο Survivor».

Μπορεί η Ελίζαμπεθ να ήταν η λιγότερο δημοφιλής παίκτρια στην προτίμηση του κοινού, ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους, ωστόσο είχε πιστούς οπαδούς που πίστευαν ότι θα φτάσει μέχρι τον τελικό.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Χρήστος Δάντης, με τον οποίο φαίνεται να γνωρίζονται. Ο γνωστός τραγουδιστής θέλοντας να της δείξει την στήριξη του της έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα εκφράζοντας την στεναχώρια του που αποχώρησε η φίλη του από το παιχνίδι.

«Έσκισες, στεναχωρηθήκαμε πολύ όλοι. Με το καλό να ξαναμπείς» έγραψε χαρακτηριστικά, με την Ελίζαμπεθ να απαντά, «Σε ευχαριστώ πολύ!!!».

Εντωμεταξύ, το κλίμα στην κόκκινη ομάδα είναι ακόμη τεταμένο. Στο χθεσινό επεισόδιο ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ του Περικλή Κονδυλάτου και του Τριαντάφυλλου δείχνοντας ξεκάθαρα την αντιπάθεια που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Περικλής κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο ότι διαλέγει πάντα την καλύτερη μερίδα για να φάει, με τον γνωστό τραγουδιστή να γίνεται πυρ και μανία και να του απαντά με επιθετικό τρόπο.

«Κοίταξε δεν θα ασχοληθείς ξανά μαζί μου. Ακούς τι σου λέω; Άντε χαλάρωσε τώρα. Τι λες πράγματα που δεν λέω; Μην μου ξαναμιλήσεις, φύγε από εδώ».

Ο Περικλής Κονδυλάτος του απάντησε ότι δεν δέχεται απειλές κι ότι του επιτέθηκε με έναν τρόπο πρωτόγονο και πρωτάκουστο αλλά δεν θέλει να δώσει συνέχεια.

Επίσης στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε για ακόμη μία φορά τους κόκκινους να χάνουν, με τους παίκτες να της εν λόγω ομάδας να δείχνουν έντονα τη δυσαρέσκειά τους καθώς η πείνα έχει χτυπήσει κόκκινο.

Ο Περικλής Κονδυλάτος συγκεκριμένα απέδωσε τις ευθύνες στον Γιώργο Κοψιδά για την ήττα τους λέγοντας πως:

«Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό σκορ αλλά δεν πήραμε τη νίκη που έχει να κάνει με τις δυνάμεις της ομάδας. Δεν υπήρξε αμεροληψία και προσοχή στην επιλογή αλλά εγωισμός. Μία νίκη δεν κάνει κάποιον καλό παίκτη, μπορεί απλά να είναι η μέρα του και να έχει εξοικείωση με το συγκεκριμένο άθλημα. Έπρεπε σήμερα η θέση στο τέλος να δοθεί σε κάποιον που έχει εξοικείωση σε σχέση με κάποιον άλλον. Έγινε μία ψηφοφορία τάχα δημοκρατική που ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο που έχω δει στην ζωή μου αφού ο τρόπος που ψηφίσαμε ήταν άνισος. Κάποιοι άνθρωποι παίζουν για να τονίσουν στο μυαλό τους την έννοια του αρχηγού, ότι εγώ θα σας φέρω το τρόπαιο του φαγητού. Επειδή δεν ήταν η μέρα του και δεν θέλει να το παραδεχτεί, χάσαμε. Είναι καθαρά θέμα εγωισμού. Λυπάμαι πολύ αλλά για εμάς είναι πολύ σοβαρό και θέλαμε να βάλουμε τα κλάματα γιατί πεινάμε και παίζει αυτός ο μαλ….ς, αυτός ο άνθρωπος με τις βασικές μας ανάγκες.»

https://www.youtube.com/watch?v=VTiXOIS8-MI

Δυσαρεστημένος όμως με το αποτέλεσμα αλλά και με τον Γιώργο Κοψιδά φαίνεται να είναι και ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος δήλωσε πως δεν αντέχει άλλο το σώμα του από την πείνα.

«Έχω σιχαθεί με την καρύδα, ψητή ωμή όπως και να ναι το στομάχι μου δεν αντέχει άλλο. Ναι φάγαμε ψάρια αλλά δε γίνεται. Το σημερινό με εξάντλησε, με ξενέρωσε. Εγώ πίστευα στον Κώστα. Είναι τελείως διαφορετικό να είναι κάποιος στον πάγκο και να λέμε ότι είναι πολύ δυνατός στο να δώσει οδηγίες και να σε συγκεντρώσει από το να φέρει νίκη. Ο κάθε στόχος είναι διαφορετικός, δε πρέπει να βάζουμε το “εγώ” μας πάνω από την ομάδα» ανέφερε αρχικά ο νεαρός επιχειρηματίας και συνέχισε αναφερόμενος στη συμπεριφορά του Γιώργου Κοψιδά.

«Το λέει ο Γιώργος ότι μετά από κάθε ήττα δεν πρέπει να πέφτουμε. Ο ίδιος και στις δυο ήττες που έφερε ήταν ράκος έπεσε κάτω και πηγαίναμε και τον σηκώναμε εμείς. Αυτό εννοείται πως ρίχνει την ψυχολογία της ομάδας. Είναι κάτι που εμένα πραγματικά με έχει ξενερώσει. Εγώ σήμερα στο πρώτο run δε το βρήκα, δεν έφερα νίκη και για αυτό έκανα πίσω και είπα αν με διαλέξουν θα παίξω αλλιώς δε θα μπω. Σε αντίθεση με εκείνον που επίσης δε το βρήκε αλλά είπε ότι θα παίξει. Όταν πεινάς αυτό φέρνει εντάσεις και αυτόματα τσακωμό. Εγώ ήθελα η ομάδα να είναι ενωμένη και να κάτσουμε όλοι μαζί στη φωτιά να περάσουμε καλά. Για μένα ήταν μεγάλο λάθος αυτό και πρέπει να το συζητάμε περισσότερο. Εμένα μου κόστισε πάρα πολύ αυτό περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Είμαι σε φάση που έχω ξενερώσει και βαριέμαι πραγματικά να βουτήξω ή να κάνω το οτιδήποτε. Δε την παλεύω καθόλου… Μίλησα με τον Γιώργο και μου ζήτησε συγγνώμη. Για μένα το συγγνώμη δεν είναι φαγητό. Ήμουν δυο ώρες μέσα στο νερό, έτρεμα, τα χέρια μου δε τα νιώθω καθόλου»

Ακόμη μία κόντρα όμως φαίνεται να ξέσπασε στην ομάδα των κόκκινων κι αυτή τη φορά πρωταγωνίστριες ήταν η Ασημίνα Ιγγλέζου και η Σοφία Μαργαρίτη.

Η Ασημίνα μεταξύ άλλων κατηγόρησε τους πρώην μαχητές ότι υποκρίνονται με την Σοφία να της απαντάει  «πώς θα λειτουργήσει η ομάδα μας αν μιλάμε έτσι, απορώ τώρα. Πώς θα λειτουργήσουμε στο αγώνισμα όταν εκφραζόμαστε έτσι; Λες ότι η Ανθή είναι γνήσια. Έτσι έλεγες όταν ήσουν και στην άλλη ομάδα κι είσαι όπου φυσά ο άνεμος… Που με ήξερες εμένα; Γιατί κάνεις ελιγμούς Ασημίνα; Δεν περιμένω βοήθεια από εσένα. Και στους άλλους που ήμασταν ήσουν ηλιοθεραπεία με τα παιδιά και τραγουδούσατε μέχρι τις δέκα το βράδυ. Δεν μου αρέσει να πετάς μπαλάκια, ότι δεν είμαστε ειλικρινείς. Πες για ποιους έχεις πρόβλημα. Είναι τραγικό.»

Επίσης η Ασημίνα κατηγόρησε τη Σοφία ότι προβάλλει συνεχώς το γεγονός ότι είναι μητέρα για να κερδίσει δημοφιλία, με την Σοφία να ξεσπά σε κλάματα την ώρα που μίλαγε στην κάμερα.

«Είμαι η Σοφία που έτυχε να έχω δυο κορίτσια, που τυγχάνει να έχω αυτό το φυζίκ, που τυγχάνει να δουλεύω σε συνεργείο αλλά δεν έτυχε που με επιλέξανε και μπήκα εδώ… Ήρθα εδώ να κάνω κάτι. Με δανεικά να έρθω από τα Τρίκαλα για να πάω Αθήνα να πάρω το αεροπλάνο, να δώσω ένα κόσμημα που είχα να πάρω ένα πενηντάρικο και να μου λένε ότι προβάλλω τα παιδιά μου. Είναι ντροπή. Η Ασημίνα δε λέει τίποτα για τα παιδιά της. Εμένα ο κόσμος μου είναι τα παιδιά μου. Πως ξύπνησαν, αν κοιμήθηκαν, που δεν είμαι εκεί να τα σκεπάσω, που με βλέπουν στην τηλεόραση και στεναχωριούνται και λένε μέσα τους πότε θα γυρίσω. Δε με νοιάζει η πείνα, δε με νοιάζει το σανίδι, να με φάνε τα κουνούπια, να σπάσω τα πόδια μου αλλά να γυρίσω πίσω και να πω ότι άξιζε που τα άφησα να με περιμένουν, είναι ντροπή να λένε ότι πουλάω τα παιδιά μου. Καμαρώνω για αυτά, θέλω να τους προσφέρω», είμαι χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά δύο ακόμη παίκτριες  μπήκαν στο reality επιβίωσης προκειμένου να ενδυναμώσουν τις ομάδες. Ο λόγος για την Βαλέρια Χοψονίδου που μπήκε στην κόκκινη ομάδα και την Μαριάνθη Κάσδαγλη, η οποία εντάχθηκε στην μπλε ομάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This