Σπόιλερ «φωτιά» για τις «Άγριες μέλισσες»! Ο Κωνσταντής «καρφώνει» τον Δούκα

«Μπουρλοτιέρης» ο ερωτευμένος Κωνσταντής

Must Read

Για τον έρωτα της Δρόσως ο Κωνσταντής θα προδώσει μέχρι και τον ίδιο του τον πατέρα!

Nέο σοκαριστικό σπόιλερ για τις «Άγριες μέλισσες» με τον γιο του Δούκα να τον καρφώνει στην Ελένη, αποκαλύπτοντας τα υποχθόνια σχέδιά του για τον συνεταιρισμό στο Διαφάνι! Η Λενιώ θα τον πιστέψει και θα σώσει τον συνεταιρισμό και το βιος των κατοίκων του χωριού! Η ερωτική σχέση λοιπόν του Κωνσταντή και της Δρόσως δεν θα αργήσει να γίνει γνωστή ανάμεσα στις δύο οικογένειες Σεβαστών και Σταμίρηδων.

Ο Νικηφόρος θα τους πιάσει στα πράσα και θα ξεσπάσει άγριος καβγάς ανάμεσα στα δύο αδέρφια με βρισιές και απειλές. Η Ασημίνα θα ενημερωθεί γι’ αυτό το περιστατικό από ξένο άνθρωπο και θα νιώσει για ακόμη μια φορά μετέωρη.

Ο Μπάμπης λοιπόν θα δει τη Δρόσω και τον Κωνσταντή μαζί, με αποτέλεσμα να τρέξει ξανά δίπλα στην αγαπημένη του Ασημίνα, για να την προστατέψει και να της πει να προσέχει τον μικρό Σέργιο. Εκείνη, έξαλλη, δεν θα διστάσει να κατηγορήσει τη Δρόσω για ύπουλη συμπεριφορά, προκειμένου να πάρει στα χέρια της το παιδί με τη βοήθεια του Κωνσταντή.

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει! Η Μυρσίνη και ο Δούκας θα πέσουν από τα σύννεφα με αυτή τη σχέση και θα κάνουν τα πάντα για να την αποτρέψουν. Η πρώτη θα τρελαθεί και θα απαγορεύσει στον γιο της να ξαναδεί τη Δρόσω, αφού γάμος έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να γίνει.

Αντίστοιχη αντίδραση, και πιο σκληρή, θα έχει και η Ελένη στο άκουσμα αυτής της σχέσης! Εναντιώνεται με δριμύ τρόπο και θα ανοίξει πόλεμο στο παράνομο ζευγάρι. Ο Κωνσταντής τότε κάνει την κίνηση ματ! Προσεγγίζει την Ελένη και για να της αποδείξει πως έχει τίμιες προθέσεις για τη μικρή της αδερφή της αποκαλύπτει τα πάντα σχετικά με τα σχέδια που κάνει ο Δούκας μαζί με τον Νικηφόρο για τον συνεταιρισμό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This