Κυριακή, 11 Απρίλιος 2021

«Ιστορίες ιθαγένειας»: Έτσι τιμάει την Επανάσταση του ’21 το megaλο κανάλι!

Συνταιριάζουν τις «ιστορίες ιθαγένειας» αλλοδαπών με τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821!

Φαίνεται ότι εκεί στο megaλο κανάλι ή έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους ή επιχειρούν να διαβάσουν «αλλιώς» την ιστορία και μάλιστα εξαιρετικά ύποπτα.

Την ερχόμενη Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στο Mega Stories θα φέρουν «στο φως Ιστορίες Ελληνικής Ιθαγένειας. Μέσα στην εκπομπή απαντάται το ερώτημα «Ποιος είναι τελικά Έλληνας πολίτης» και δίνεται βήμα σε εκείνους που διεκδικούν την ελληνική ιθαγένεια την ίδια στιγμή που έρχονται αντιμέτωποι με αγκυλώσεις που δυσχεραίνουν την πραγματοποίηση ενός ονείρου: αυτού της ισότιμης ένταξης στην κοινωνία. Στην εκπομπή παρουσιάζονται ιστορίες γλυκόπικρες. Ιστορίες κοινωνικού στίγματος και αποκλεισμού, αναμονής, ονείρων που μένουν σε εκκρεμότητα αλλά και ιστορίες ελπίδας, δικαίωσης και αποδοχής».

Το σημείο όμως που προκαλεί ερωτηματικά είναι η αναφορά: «Ιστορίες ιθαγένειας μιας χώρας που κέρδισε με αγώνες την ελευθερία και την ανεξαρτησία της»! Το πως συνταιριάζουν τις «ιστορίες ιθαγένειας» αλλοδαπών με το εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821, μόνο ένας… megaλος θεός το ξέρει!

Γιατί που να φανταζόταν ο Κολοκοτρώνης, ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος, ο Καραϊσκάκης, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, ο Αθανάσιος Διάκος και όλοι οι Ήρωες ότι έδωσαν τον αγώνα μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός τους για να κάνει σήμερα τέτοια εκπομπή το mega! Τι σχέση μπορεί να έχουν οι αγώνες των Ελλήνων για ελευθερία και ανεξαρτησία με την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ