«Ιστορίες ιθαγένειας»: Έτσι τιμάει την Επανάσταση του ’21 το megaλο κανάλι!

Συνταιριάζουν τις «ιστορίες ιθαγένειας» αλλοδαπών με τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821!

Must Read

Φαίνεται ότι εκεί στο megaλο κανάλι ή έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους ή επιχειρούν να διαβάσουν «αλλιώς» την ιστορία και μάλιστα εξαιρετικά ύποπτα.

Την ερχόμενη Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στο Mega Stories θα φέρουν «στο φως Ιστορίες Ελληνικής Ιθαγένειας. Μέσα στην εκπομπή απαντάται το ερώτημα «Ποιος είναι τελικά Έλληνας πολίτης» και δίνεται βήμα σε εκείνους που διεκδικούν την ελληνική ιθαγένεια την ίδια στιγμή που έρχονται αντιμέτωποι με αγκυλώσεις που δυσχεραίνουν την πραγματοποίηση ενός ονείρου: αυτού της ισότιμης ένταξης στην κοινωνία. Στην εκπομπή παρουσιάζονται ιστορίες γλυκόπικρες. Ιστορίες κοινωνικού στίγματος και αποκλεισμού, αναμονής, ονείρων που μένουν σε εκκρεμότητα αλλά και ιστορίες ελπίδας, δικαίωσης και αποδοχής».

Το σημείο όμως που προκαλεί ερωτηματικά είναι η αναφορά: «Ιστορίες ιθαγένειας μιας χώρας που κέρδισε με αγώνες την ελευθερία και την ανεξαρτησία της»! Το πως συνταιριάζουν τις «ιστορίες ιθαγένειας» αλλοδαπών με το εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821, μόνο ένας… megaλος θεός το ξέρει!

Γιατί που να φανταζόταν ο Κολοκοτρώνης, ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος, ο Καραϊσκάκης, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, ο Αθανάσιος Διάκος και όλοι οι Ήρωες ότι έδωσαν τον αγώνα μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός τους για να κάνει σήμερα τέτοια εκπομπή το mega! Τι σχέση μπορεί να έχουν οι αγώνες των Ελλήνων για ελευθερία και ανεξαρτησία με την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This