Κυριακή, 11 Απρίλιος 2021

Χαμός στις «Άγριες μέλισσες»! Νέος πόλεμος Δούκα-Λενιώς

Ένας φόνος συνταράσσει το Διαφάνι, ενώ η Σοφούλα βλέπει το αληθινό πρόσωπο του Βόσκαρη

Τη στιγμή που η Σοφούλα θα δει το νοσηρό, σκληρό και άρρωστο πρόσωπο του Βόσκαρη και θα μετανιώσει για το πείσμα της αλλά και για την αφέλειά της να τον παντρευτεί, μια άλλη γυναίκα στο Διαφάνι, η οποία έχει περάσει και εκείνη τον γολγοθά της και πλέον έχει παντρευτεί με δόξα και τιμή, ετοιμάζεται να κάνει μια πολύ καλή πράξη.

Η Βιολέτα θα υιοθετήσει ένα παιδί (το οποίο θα υποδυθεί ο Δημήτρης Κολιοδήμος) και ο Μιλτιάδης θα συμφωνήσει σε αυτό, σύμφωνα με τα τελευταία spoilers για το σίριαλ-φαινόμενο «Άγριες μέλισσες»! Ο Λάμπρος, όμως, λόγω της ψυχικής ασθένειας του πατέρα του, έχει μεγάλη αμφιβολία για την κίνησή τους αυτή και δεν ξέρει πώς θα συμπεριφερθεί ο πατέρας του. Μήπως το έφηβο αγόρι που θα υιοθετήσουν θα λυτρώσει την ψυχή του Μιλτιάδη; Μήπως η αγάπη τα γιατρεύει όλα; Μέχρι να απαντηθούν όλα αυτά, ας δούμε τι θα συμβεί στο σίριαλ του ΑΝΤ1 την επόμενη εβδομάδα!

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

Η Ελένη και σύσσωμος ο συνεταιρισμός είναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντή πως ο Δούκας είναι πίσω από τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη και αποφασίζουν να στείλουν μία αντιπροσωπία, με αρχηγό την Ελένη, για να τον αντιμετωπίσει! Η σύγκρουση όμως θα είναι σφοδρή. Ο Νικηφόρος νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν από την οριστική διάλυση. Από την άλλη ο Μάρκος δεν θ’ αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους έπειτα από αυτό που είδε. Θα αποκαλύψει στον Αλέξη το φιλί που αντάλλαξε η Πηνελόπη με τον Μελέτη; Στο Σεβαστέικο η Μυρσίνη επιστρέφει από το νοσοκομείο και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει με τον Κωνσταντή. Θα καταφέρουν όμως οι υπόλοιποι να της κρατήσουν κρυφή τη σχέση του με τη Δρόσω; Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα πάρουν μια διαφορετική απόφαση ο καθένας για τον δεσμό τους.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου

Ο Δούκας δείχνει σε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού τις προθέσεις του. Ο Νικηφόρος, καταρρακωμένος από την εξαπάτηση του πατέρα του, δεν μπορεί ν’ αντιδράσει, ενώ η Ελένη βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Δούκα. Η Μυρσίνη μαθαίνει για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω και γίνεται έξαλλη. Είναι, όμως, αποφασισμένη να κρατήσει όρθιο το σπίτι τους. Από την άλλη ο γιος της προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι με τη Δρόσω, εκείνη όμως παίρνει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση τους. Η Σοφούλα τακτοποιείται στο νέο τους σπίτι με τον Βόσκαρη και εκείνος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη. Στο σπίτι του εισαγγελέα η Πηνελόπη πρέπει να εξηγήσει στον πεθερό της το φιλί με τον Μελέτη, ενώ ένα παιδί από την Πόλη, ο Ευτύχης, έρχεται να ταράξει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου

Η είδηση μιας δολοφονίας θα οδηγήσει την Ελένη σε κατάρρευση. Ολα τα βλέμματα θα πέσουν στον πιο πιθανό ένοχο. Θα λάμψει, όμως, η αλήθεια; Η Βιολέτα πείθει τον Προύσαλη να κρατήσει για μερικές μέρες τον Ευτύχη, που δείχνει να κερδίζει την καρδιά του χωριού, ενώ ο Νικηφόρος αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και να εμποδίσει το σχέδιο του Δούκα. Η Πηνελόπη παίρνει τη μεγάλη απόφαση και αποκαλύπτει στον Αλέξη το φιλί που αντάλλαξε με τον Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει όμως εκείνος;

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου

Στο σπίτι των Σεβαστών έχουν να διαχειριστούν άλλη μια τρικυμία, τον χωρισμό της Πηνελόπης και του Αλέξη. Ολοι προσπαθούν να μάθουν την αιτία και σύντομα θα φτάσουν στη σκληρή αλήθεια. Ο Μάρκος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στον Αλέξη, ενώ η Σοφούλα, που βλέπει σιγά σιγά το αληθινό πρόσωπο του Βόσκαρη, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από κάποιον που προσπαθεί να την πείσει να τον ακολουθήσει. Θα τα καταφέρει αυτή τη φορά; Η Ελένη σκέφτεται, για πρώτη φορά, να τα παρατήσει και να αποσύρει την κατάθεσή της, όταν ο Βόσκαρης με τον δικηγόρο του της προτείνουν μια συμβιβαστική λύση. Θα δεχτεί όμως να εγκαταλείψει τη μάχη;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ