Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

Πέθανε ο Τάσος Θεοδωρόπουλος

Ο δημοσιογράφος που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση

Ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Πέμπτης, στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο δημοσιογράφος νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση, εδώ και 3 εβδομάδες, στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς με κορωνοϊό και σηψαιμία. Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες εκφράζουν την θλίψη τους και τον αποχαιρετούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος εργάστηκε και ως κριτικός κινηματογράφου ενώ οι συνεργασίες του μετρούν πολλά περιοδικά, εφημερίδες τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Η εξομολόγηση

Το 2015 ο δημοσιογράφος είχε μιλήσει δημόσια για τον εθισμό του στο αλκοόλ, ενώ είχε αποκαλύψει ότι ήταν οροθετικός: «Είμαι ο ΤΑΖ και μολονότι δεν με λες ακριβώς χαρούμενο άνθρωπο, θα διεκδικώ το δικαίωμα στη χαρά όποιου του έχει στερηθεί. Ακόμα και με μπουνιές. Απελευθέρωσα από μέσα μoυ μια φορτωμένη από άλλους ντροπή. Όχι για τη δική μου αυτοπροβολή από τη στιγμή που γνωρίζω και δεν με αφορά όμως καθ’ όλου το όποιο προσωπικό ή επαγγελματικό κόστος μπορεί να πληρώσω. Μου αρκεί να κοιμάμαι ήρεμα ·και να να κάνω σεξ χαμογελώντας. Το έκανα για τη ζωή των άλλων που για μένα είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη δική μου. Τον ομοίων μου και φοβισμένων, Δεν ζεις αν δεν αντιμετωπίζεις το κόστος της αλήθειας σου. Κι αν δεν τη χρησιμοποιείς για να βοηθήσεις άλλους, απλά έρπεσαι. Κι αλήθεια ποτέ δεν είχες».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ