Βροχή εξελίξεων και αντίστροφη μέτρηση στις «Άγριες μέλισσες»

Η Ελένη αρνείται την πρόταση συμβιβασμού από τον Βόσκαρη, ενώ η Σοφούλα προετοιμάζει τη φυγή της

Must Read

Spoilers που κόβουν την ανάσα βγαίνουν σιγά σιγά για τις «Άγριες μέλισσες». Προτού δούμε τι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα, τα spoilers σκάνε το ένα μετά το άλλο.

Ο Δούκας έχει μάθει πως το κτήνος που βίασε την αδελφή του είναι ο Σωκράτης Θέμελης! Ο άρχοντας του κάμπου θα γυρέψει εκδίκηση και με την απειλή μαχαιριού θα τον κάνει να ομολογήσει τα πάντα! Ο ισχυρός του κάμπου θα δώσει συνταρακτικό τέλος στο βρόμικο παρελθόν του Θέμελη. Προτού δούμε όλα αυτά στη μικρή οθόνη, τα επόμενα επεισόδια θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Δευτέρα 1 Μαρτίου

Η Ελένη αρνείται τον συμβιβασμό του Βόσκαρη και είναι αποφασισμένη να φτάσει τη δίκη μέχρι τέλους, ενώ ο Λάμπρος τής εκφράζει τη δική του επιθυμία για το τι θα κάνουν με τη ζωή τους. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα, αλλά πέφτει σε αδιέξοδο για άλλη μια φορά, τη στιγμή που η Ασημίνα προσπαθεί απελπισμένα να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στον άντρα της, στον μικρό Σέργιο και τη Δρόσω. Παράλληλα, όλο το χωριό ασχολείται με τον ερχομό του Ευτύχη. Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να τον κρατήσουν, αλλά η κατάσταση του Μιλτιάδη προβληματίζει τον Λάμπρο και προσπαθεί να τους αποτρέψει. Ο Κωνσταντής, παρά τον χωρισμό του με τη Δρόσω, συνεχίζει να την υποστηρίζει στη Μυρσίνη, που προσπαθεί να τον φέρει με τα νερά της. Την ίδια στιγμή, η Σοφούλα προετοιμάζει τη φυγή της. Θα προλάβει να το σκάσει προτού την πάρει είδηση ο Βόσκαρης;

Τρίτη 2 Μαρτίου

Το Διαφάνι για πρώτη φορά στην ιστορία του περνάει μια μέρα που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη. H ανακωχή απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη, ενώ οι Σταμίραινες και οι Σεβαστοί ζουν, ο καθένας στο σπιτικό τους, μια μεγάλη χαρά. Τίποτα δεν δείχνει ικανό να σκιάσει αυτή τη μέρα. Ή μήπως όχι;

Τετάρτη 3 Μαρτίου

Η επίσκεψη του Βόσκαρη με τη Σοφούλα στα πεθερικά του θα τους ανησυχήσει πολύ, καθώς βλέπουν μια αλλαγή στην κόρη τους. Ενα δυσάρεστο γεγονός στο σπίτι του Γραμματικού θα επισκιάσει τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της Πηνελόπης, με τον Μελέτη να δυσκολεύεται να διαχειριστεί την είδηση για τον ερχομό αυτού του παιδιού. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής αποφασίζουν να συνεχίσουν να βλέπονται κρυφά, ενώ η Κούλα και ο Νώντας γνωρίζονται καλύτερα με το χωριό. Στο Σεβαστέικο ο Νικηφόρος βυθίζεται στη θλίψη για όσα του έκανε ο πατέρας του και προτείνει στην Ασημίνα να φύγουν. Ο Δούκας νιώθει πως είναι παρεξηγημένος απ’ όλους, ενώ προχωράει υπομονετικά τα σχέδιά του με τον Θέμελη. Τα προβλήματα όμως στο σπίτι των Σεβαστών είναι άλλα και θα αρχίσουν όταν ο μικρός Σέργιος βρίσκει τα αποκόμματα των εφημερίδων από τη δίκη της Ελένης.

Πέμπτη 4 Μαρτίου

Η αλήθεια για την Ελένη έχει ταράξει τον μικρό Σέργιο. Η έκρηξη της Μυρσίνης ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, αλλά εκείνη δείχνει αμετανόητη, παρά τις επικρίσεις όλης της οικογένειας. Η κατάσταση οδηγεί την Ασημίνα να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του Νικηφόρου να φύγουν στο Παρίσι. Από την άλλη, η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να προχωρήσουν με την υιοθεσία του Ευτύχη, παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου, αλλά ο Μιλτιάδης νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του. Ο Θέμελης μαθαίνει πως το μυστικό του έχει αποκαλυφθεί και αποφασίζει να δράσει. Θα αντιμετωπίσει ευθέως τον Δούκα ή θα εξαφανιστεί; Η Κούλα στέκεται δίπλα στη Δρόσω, που παλεύει ανάμεσα στην αγάπη για τον γιο της και τη σχέση της με τον Κωνσταντή, ενώ ο Νέστορας έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν, καθώς δέχεται την επίσκεψη του Νικολαΐδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This