Το καλό δελτίο ειδήσεων του Open

Υπάρχει ένα τεράστιο πολιτικό κενό στην τηλεόραση που μπορεί κάποιος να το καλύψει παρουσιάζοντας απλώς αντικειμενικά και όχι φιλοκυβερνητικά δελτία

Must Read

Έχει ισορροπήσει το κανάλι και αυτό από μόνο του κάνει τη διαφορά. Όπως χθες, παράδειγμα, που ο Γιάννης Παπαδόπουλος παρουσίασε τα γεγονότα από τη Νέα Σμύρνη πράττοντας το αυτονόητο, περιγράφοντας δηλαδή όσα βλέπαμε (όλοι μας).

Είναι τόσο απλό, τελικά. Να κάνεις τη δουλειά σου. Γιατί στα κανάλια το έχουν ξεχάσει ακόμα και αυτό, το τελευταίο διάστημα.

Το Open έχει βελτιωθεί πολύ λοιπόν και αυτό φαίνεται και στα νούμερα. Είναι καλοί άλλωστε και η Νίκη Λυμπεράκη και ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Αλλά και το μεσημέρι η Λίνα Δρούγκα. Όπως και το ντουέτο Άκη Παυλόπουλου και Ντόρας Κουτροκόη που παρουσιάζουν, ίσως, το καλύτερο πρωινό μαγκαζίνο. Διευθυντής ειδήσεων είναι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος που, αν μην τι άλλο, γνωρίζει τη δουλειά.

Υπάρχει ένα τεράστιο πολιτικό κενό στην τηλεόραση που μπορεί κάποιος να το καλύψει παρουσιάζοντας απλώς αντικειμενικά και όχι φιλοκυβερνητικά δελτία. Και να μαζέψει έτσι όλο το χαρτί. Το πράττει, εσχάτως, το Open.

πηγή: e-tetradio.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This